Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen dienen als penislengte partner voor zowel mannen als vrouwen die verlangen naar een hardere, vollere penetratie. Weer standaard, is de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm gecreëerd als een replice van een erecte penis met penisballetjes die een zwaardere, realistischere gevoel van penetratie bieden. Nergens anders krijg je zoveel details in zo'n schaal van 15 cm. De ultieme ultieme die u een zinderende liefdesavond gunt!

Wat is Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm?

Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm komt met een realistisch, details gevormde textuur, compleet met uitgedrukte aderen, een getextureerde eikel en een set watervast ballen van de juiste omvang die voor extra stimulatie zorgen. Met een grootte van 15 cm is het comfortabel genoeg om tijdens solo of duo spel vervoerd te worden. Hij is gemaakt van super zacht ULTRASKYN dat met waterbasis glijmiddel verder kan verrijken de ervaring. Zowel mannen als vrouwen kunnen de gebruiken als een sextoy of gewoon voor stimulatie.

Hoe kan je de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm gebruiken?

De Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm is overtuigend en kan als een alternatief voor echte prostitutie of actief seksueel leven worden gebruikt. Klein van formaat maar groot in gevoel, deze realistische dildo gaat gepaard met een set waterdichte ballen die een verzadigde seksuele ervaring creëeren! Of je nu actief naar penetratie zoekt of meer op zoek bent naar stimulatie, de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm bieden je veel sterkere kick en verbazingwekkendheid.

Voor wie is de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm bedoeld?

Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm is een perfect partnerschap voor mannen en vrouwen van elke genderidentiteit of levensstijl die op zoek zijn naar alleen of met een partner seksuele bevrediging. Met een gaaf design dat taken uitvoert zoals een echte live penis zouden singles en paren deze dildo kunnen gebruiken als een alternatief voor prostitutie en actief seksleven, of gewoon voor stimulatie.

Hoe kan de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm je seksleven verbeteren?

De Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm kan je seksleven op een gladder en interessanter niveau brengen. Deze realistische dildo is gemaakt met ULTRASKYN materiaal gevormd om te bevredigen met een overtuigend detail om een realistische ervaring te verkrijgen. En met een set waterdichte ballen die de realistische manier van penetratie bieden kan je ongeacht je seksuele oriëntatie en genderidentiteit meegenomen genieten van de stevige sensatie die de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm biedt.

Welke andere seksspeeltjes en toys kun je gebruiken met Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm?

Je kunt de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm gebruiken met waterbasis glijmiddel om de ervaring op een relaxte manier te verbeteren. Probeer een vibrator of een glijmiddel om het plezier nog meer te vergroten. Als een bied de ULTRASKYN Lul met Ballen de mogelijkheid om het anale spel met een boost te versterken en te experimenteren met nieuwe sensaties.

Hoe kan je de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm reinigen?

Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm kan makkelijk worden gereinigd met warm water en een milde zeep. We adviseren om je toys na elk gebruik met warm water en seep volledig schoon te maken. Aangezien het materiaal dat gebruikt is voor deze dildo zachter en gevoeliger is, dien je extra voorzichtig te zijn tijdens het opslurpen, scrubben en drogen van de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm speeltje, aangezien het materiaal een beetje plastisch is. Ook is het aan te raden om de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm op te slaan in een donkere plaats.

Probeer Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm uit en Koop hem bij Ladykiller.nl

Geniet van meer realistische penetratie met Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm! Onze echt gevormde penis biedt een hoogwaardige sekservaring waar je van houdt. Koop de Realistische ULTRASKYN Lul met Ballen – 15 cm vandaag nog bij Ladykiller.nl voor de beste prijs en beste service. Je zult een cumulatieve sekservaring krijgen die je wanhopig zoekt en verdient. Probeer hem uit en verbeeld je in de volle sensatie!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421007485