Een gemaakt van 100% premium ULTRASKYN materiaal; het is zonde dat de meeste mensen nog niet bekend zijn met deze echte, realistische, zeer veelzijdige Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm! Deze dildo is perfect voor zowel solo als partner seks en heeft zoveel opties en variëteiten dat er altijd iets nieuws is om te ontdekken!

Eigenschappen van de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm:

– Ultieme realistische dildo gemaakt van ULTRASKYN materiaal
– 32 cm lang voor ultieme penetratie
– Eenvoudig te reinigen voor hygiëne
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren
– Perfect om mee te genieten van solo of partner seks
– Staat garant voor jarenlang plezier

Wat is de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm?

De Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm is een dildo gemaakt van 100% premium ULTRASKYN materiaal dat net zo zacht en realistisch aanvoelt als de huid van een menselijk lichaam, zodat je kunt genieten van realistische penetratiesensaties die er compleet anders uitzien dan bij welk ander sextoy dan ook. Door deze hoogwaardige kwaliteit wordt de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm geleverd met een Royaal 15 jaar garantie!

Hoe gebruik je de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm?

De Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft hem alleen maar aan te raken en zachtjes te drukken tegen de huid om genot uit de ULTRASKYN materiaal te voelen. De 32 cm lengte maakt de dildo geweldig voor penetratie van diepere niveaus, dus als je echt wil klaarkomen of je partner wil verblijden met ultieme penetratie, dan zul je de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm geweldig vonden!

Voor wie is de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm bedoeld?

De Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm is bedoeld voor koppels en individuen die met plezier en comfortabele realisme willen genieten van diepe penetraties. Omdat de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm bestemd is voor diepe penetraties, is dit perfect voor mensen die alleen maar willen afkoelen, of die een totaal andere ervaring in hun seksleven willen.

Hoe kan de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm je seksleven verbeteren?

Deze dildo is ideaal voor diegenen die van intens realistisch pijnloos genot houden of die op zoek zijn naar stimulatie van diep niveau. De ULTRASKYN stof op de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm maakt dit sextoy uniek. Vanwege de zachte realistische aanraking geeft de dildo je de ultieme bevrediging die je wilt, zonder dat je grimmige pijn of irritatie voelt. Dus als je op zoek bent naar meer plezier met diepere penetratie, dan is deze reus Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm perfect voor jou en je seksleven!

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm gebruiken?

De Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm blijft de laatste tijd een van de meest populaire sextoys op de markt. Het kan op veel verschillende manieren worden gebruikt in combinatie met ander speelgoed of alleen. Deze dildo is geweldig om te gebruiken met andere speeltjes , zoals , , en andere toys die er bij Ladykiller.nl te koop zijn. Ook kan de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm gebruikt worden tijdens orgies en trio's.

Hoe moet je de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm reinigen?

De Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm kan eenvoudig en grondig gereinigd worden met warm water en milde zeep of met een speciale sextoy-reinigingsspray voor ULTRASKYN materiaal die er bij Ladykiller.nl te koop is.

Onze aanbeveling: probeer de Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm en koopt deze bij Ladykiller.nl!

De Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm is een van de meest populaire van dit moment. Dit sextoy is geweldig voor diegenen die houden van intense, realistische penetratie. Wij adviseren je daarom deze Realistische ULTRASKYN Dildo – 32 cm uit te proberen bij Ladykiller.nl. Je zult versteld staan ​​van het resultaat!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421000356