Realistisch – 18 cm is het ultieme speelgoed voor avontuurlijk partners. Dit speelgoed heeft een natuurlijke uitstraling, en is voorzien van een comfortabel harnas dat perfect aan de stevige 18 cm phallus zit. Op deze Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm kun je alle kanten op.

De eigenschappen van Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm:
– Natuurlijke uitstraling met een realistisch design
– Gemaakt met gladde, ultra-gedetailleerde materialen
– Comfortabel en stevig harnas dat past bij de 18 cm phallus
– Geschikt voor genot en sensuele avonturen
– Verstelbare banden en meerdere maten

Wat is Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm?

Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm is een sextoy dat zo is ontworpen dat het in alle opzichten een natuurlijke look en feel geeft. Het harnas op zich is gemaakt van comfortabele materialen en heeft een verstelbare band die perfect aansluit op de 18 cm lange phallus. De opmerkelijke details maken dit speelgoed een echte must have voor elke seksspeeltjes verzameling. Bovendien is de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm licht van gewicht, waardoor je genieten van alle faciliteiten die het te bieden heeft.

Hoe gebruik je Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm?

Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt je partner een andere kant laten zien van seksueel genot door de phallus vast te maken tegen je dijen of heupen, waardoor je een andere perspectief krijgt. Probeer verschillende seksstandjes met de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm om je partner te verrassen en nieuwe gevoelens van dwaze passie te creëren.

Voor wie is de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm bedoeld?

De Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm is bedoeld voor wie op zoek is naar een speeltje waarmee je je seksuele ervaring kunt verdiepen met je partner. Het is het perfecte seksspeeltje voor zowel partner en singles die op zoek zijn naar een bijzondere manier om genot te neer te zetten.

Hoe kan de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm je seksleven verbeteren?

De Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm verbetert je seksleven aanzienlijk door nieuwe seksuele avonturen te creëren. Dat is omdat het zo ontworpen is dat het perfect aansluit op verschillende contouren van het lichaam en even stevig blijft zitten, waardoor je je partner een andere kant van je zelf kunt laten zien terwijl je geniet van het genot.

Met welke andere sextoys en speeltjes is de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm te combineren?

De Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm is compatibel met een scala aan sextoys en speeltjes. Je kunt bijvoorbeeld een in je harnas bevestigen voor extra stimulatie of je partner glijmiddel toevoegen voor een perfecte glij-ervaring. Ook kun je met deze Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm genieten van een douchebeurt in de buitenlucht, waardoor je ervaring intiem en spannend wordt.

Hoe gebruik je de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm het beste?

Om de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm zo goed mogelijk te gebruiken is het belangrijk om eerst het harnas goed te passen. Je kunt het harnas verstellen zodat het perfect op de juiste plek komt te zitten en onder alle omstandigheden veilig vast blijft zitten. Ook is het belangrijk om het harnas na gebruik goed te reinigen, bij voorkeur met een seksspeeltjesreiniger en water.

Hoe reinig je de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm?

De Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm moet na elk gebruik grondig worden gereinigd. Als eerste moet je alle en de phallus losmaken en ze apart reinigen. Daarna kun je het harnas schoonmaken met een seksspeeltjesreiniger en lauw water. Vergeet niet om alle spleten en naden schoon te maken en laat het harnas goed drogen voordat je alle losse onderdelen er weer bij vastmaakt.

Kom je Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm tegen in onze seksshop Ladykiller.nl

Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm is perfect voor de fanatieke fetish liefhebber die op zoek is naar het ultieme genot. Als je wilt ervaren wat avontuur brengt, heb je met de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm precies wat je zoekt. Bij Ladykiller.nl vind je een breed scala aan seksspeeltjes van superieure kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Kom de Realistisch Strap-On Harnas – 18 cm proberen in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar het ultieme niveau van visueel en seksueel genot.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522650608