Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm voor ultieme sensatie

Op zoek naar eenjecteringsvrije seksspeeltje? De Realistic D-ULTRASKYN is speciaal ontworpen om je ultieme sensatie te geven. Met 30 cm is deze dildo een echte go-to voor zowel ervaren als beginners! In het geweldige assortiment van Ladykiller.nl vind je een enorme selectie aan seksspeeltjes, live shows en erotische apparaten voor je ultieme sensatie. Hieronder vind je uitgebreide informatie over de Realistic D-ULTRASKYN Dildo.

De eigenschappen van de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm:

  • Gemaakt van de beste kwaliteit ULTRASKYN voor een glad en satijnzacht gevoel
  • Mini paalachtige knop voor extra stimulatie
  • Staat voor ultieme vrijheid en geraffineerde sensatie
  • Realistisch vormgegeven met een afgeronde top voor comfortabeler gebruik
  • Volledig waterdicht en gemakkelijk te reinigen

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – is veelzijdig

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm is een veelzijdig seksspeeltje en biedt ongelofelijk veel plezier. De dildo is gemaakt van sterke ULTRASKYN materialen die zacht en glad aanvoelen. De vormgeving met een afgeronde top voelt comfortabel aan en heeft een mini paalachtige knop voor bijkomende stimulatie. De dildo is volledig waterdicht waardoor hij gemakkelijk is te reinigen.

Hoe gebruik je Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm?

Ga door met opwinden en gebruik de Realistic D – ULTRASKYN Dildo – 30 cm volgens je fantasie! Gebruik de knop voor extra stimulatie door op en neer te gaan. De langwerpige vorm is perfect geformuleerd om eenvoudig te bedienen en gemakkelijk te wrijven. Bovendien is het rubber hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Voor wie is Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm geschikt?

De Realistic D-ULTRASKYN Dildo is voor iedereen geschikt, of je nu nieuw bent in seksspeeltjes of een veteraan bent in het vak. Zowel ervaren als nieuwe gebruikers kunnen er eenvoudig mee werken en genieten van de extra stimulatie.De dildo is ideaal als je op zoek bent naar iets wat je aangenaam kan verwennen.

Hoe Ladykiller.nl's Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm je leven geweldig kan maken:

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm kan je seksleven en seksuele fantasieën aanzienlijk bevorderen voor jou en je partner. Je kunt de dildo ook combineren met andere seksspeeltjes, zoals een , anale plug of cockring. Combineer de dildo met je verbeelding en breng je seksleven naar een compleet nieuw niveau.

Hoe moet je de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm reinigen?

Net als elk ander seksspeeltje moet je de silicone dildo schoonmaken alvorens en na het gebruik. Omdat de dildo volledig waterdicht is, kun je hem gemakkelijk schoonmaken met warm water en zeep. Gebruik zachte doeken om te kunnen drogen en geen chemische reinigingsmiddelen of alcohol.

Andere seksspeeltjes in de winkel van Ladykiller.nl om je leven interessanter en spannender te maken

In de winkel van Ladykiller.nl vind je nog veel meer seksspeeltjes om je leven leuker te maken. Onze collectie omvat onder meer , , anale teasers, , evenals kleding voor koppels en coaching. Ga je gang en exploreer het geweldige assortiment.

Ga de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 30 cm ervaren in Ladykiller.nl!

Of je nu op zoek bent naar een satisfactieding voor jezelf, of iets leuks voor je partner, de Realistic D-ULTRASKYN Dildo is de perfecte keuze voor je. Doe je voordeel met deze dildo en beleef ongekende spanning in onze winkel van Ladykiller.nl. Bestel de Realistic D-ULTRASKYN Dildo direct en je seksleven kan een ongekende stimulatie ervaren. Ga ervoor en laat je verleiden!

Merk

Verpakking in cm

, ,

Kleur

, ,

Barcode

782421069964, 782421069971, 782421069988