Welkom bij onze Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm

Realisme, sensatie en verfijnde stimulatie, dat is waar de Realistic D – Realistische ULTRASKYN – 25 cm om draait. De reusachtige 25 cm lange dildo met zijn volmaakt vormgegeven eikels en contouren voorziet u van een intens plezier. Onze Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm is een geweldige manier om zowel solo als met een partner vrijheid en plezier te beleven. Zoek uw favoriete standjes, ga met deze realistische dildo de uitdaging aan en verken uw fantasieën!

Functies en voordelen van de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm biedt veel mogelijkheden voor extra plezier. Van eenvoudige en gesofisticeerde vormen tot realistisch gevormde penis-achtige staven, er is voor ieder wat wils.

De voordelen van de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm:

  • Realistische vormgeving van de eikel en het schacht deel
  • Zacht en glad ULTRASKYN materiaal materiaal voor ultiem plezier
  • Gemakkelijk te reinigen en eenvoudig te gebruiken
  • Versterkte suction cup geeft extra flexibiliteit

Wat is de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm?

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm is een volmaakte gevormde dildo die u eenvoudig kunt gebruiken voor zowel anale als vaginale stimulatie. De 25 cm lange dildo heeft een gladde en zachte textuur en is gevormd als een realistisch voorgevel van een penis.

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm heeft zelfs een stevige suction cup waarmee je het speeltje bijvoorbeeld op de muur, vloer of plafond kunt plaatsen. Het suction cup mechanisme geeft uw handen de vrijheid om zich te concentreren op verdere stimulatie. De kromming en de puntigheid van het speeltje zorgen voor extra stimulatie, terwijl het schacht deel precies de juiste hoeveelheid druk geeft aan uw innerlijke plekken.

Hoe te gebruiken

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm is eenvoudig en veilig te gebruiken. We raden aan de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm of te reinigen met een desinfecterend middel of een vochtige doek.

Voordat u de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm gebruikt, gebruik dan wat glijmiddel dat geschikt is voor siliconen producten, zoals bijvoorbeeld siliconen-basis glijmiddel. Dit zorgt voor een gladde beweging en een comfortabeler gebruik.

We raden aan dat u de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm trilt tijdens het gebruik, omdat de trillingen u toe het volle plezier van de dildo te ervaren. Pas het trillen toe op de eikel voor extra stimulatie.

Voor wie geschikt?

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm is geschikt voor zowel mannen en vrouwen die spannende avontuurtjes in de slaapkamer willen beleven. De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm is perfect voor iedereen die op zoek is naar realistische penetratie van 25 cm die u van top tot teen laat genieten.

Met de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm kunt u snel en comfortabel betrouwbare stimulatie ontvangen. Geniet van spannende spelletjes, experiment en verken uw fantasieën met deze grote jongen!

Verbeter uw leven met de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm

De Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm kan uw leven in de slaapkamer een stuk spannender maken. Geniet van een realistische ervaring precies zoals u het wilt, geniet van het gevoel van een echte penis en laat uw seksuele fantasieën werkelijkheid worden.

U kunt de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm eenvoudig gebruiken met andere speeltjes, zoals bijvoorbeeld als u extra stimulatie wilt ervaren. Probeer uit onze winkel Ladykiller.nl andere speeltjes uit zoals zuignap dildo's, dubbele dildo's of verstelbare vibrators voor een spannender avontuur.

Hoe schoon te maken

Het reinigen van de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm is eenvoudig. U kunt de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm reinigen met een desinfecterend middel na ieder gebruik. Let daarbij op dat u het speeltje niet te hard afveegt om te voorkomen dat de textuur afneemt of dat er stukjes afbreken.

We raden aan dat u de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm af en toe extra verzorgt met een speciale siliconen glijmiddel, om de levensduur van het speeltje te verlengen.

Koop uw Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm bij onze winkel Ladykiller.nl

Als u op zoek bent om uw seksleven spannender te maken, dan is de Realistic D – Realistische ULTRASKYN Dildo – 25 cm precies wat u zoekt. Of u nu alleen bent of met een partner, deze realistische vormgegeven dildo zal u steeds opnieuw testen.

Bovendien verkopen we in onze shop Ladykiller.nl nog veel meer speeltjes, zoals bijvoorbeeld zuignap dildo's, dubbele dildo's, verstelbare vibrators en andere seksspeeltjes om uw leven in de slaapkamer spannender te maken.

Dus ga naar Ladykiller.nl en ervaar wat magisch plezier met onze seksspeeltjes. We verzekeren uw dat u nooit teleurgesteld zult worden.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421069919, 782421069926, 782421069940