De Rabbit is een revolutie in sekstoys land. Het is een speeltje dat zo gemaakt is dat het twee unieke functies in één product combineert en zorgt voor een volledig nieuw seksueel ervaring. Ben je benieuwd naar de Rabbit Vibrator? Hier vind je meer informatie over wat hij precies is en hoe je hem kunt gebruiken om je seksleven op te vrolijken.

Eigenschappen van Rabbit Vibrator:
– Bevat een motor die in twee richtingen kan roteren
– Roterende kralen in de schacht
– 2 stuks vibratie motors
– Verstelbare, gebogen schacht voor diep gevoel
– Afstandsbediening
– Wordt geleverd met verschillende vibratie niveaus
– Gemaakt van medische kwaliteit siliconen

Wat is Rabbit Vibrator?

De Rabbit Vibrator is een innovatief sekstoy ontworpen om beide stimulatie en penetratie te combineren. Het is een uniek speeltje met twee innovatieve functies die als geen ander jouw seksueel actief verhoogt. De Rabbit Vibrator heeft een vibrerend, roterend gedeelte, een ‘snikkel' en een lange schacht met één of meerdere vibrerende kralen, wat tot een diep, intens gevoel van penetratie leidt. De vibrerende motor is aanpasbaar, wat betekent dat je kan kiezen voor verschillende vibratie niveaus. Bij sommige Rabbit kan je ook de roterende kralen individueel aanpassen, wat jou nog meer variatie biedt.

Hoe gebruik je Rabbit Vibrator?

Het is erg eenvoudig om de Rabbit Vibrator te gebruiken. Breng glijmiddel aan op jouw vingers of het speeltje om het gemakkelijk in te voeren. Plaats de vibrator en beweeg hem heel voorzichtig heen en weer om te voelen wat het jou te bieden heeft. Zorg ervoor dat je de roterende kralen en vibrerende motors aanpast, zodat jouw seksueel ervaring nog meer verhoogd wordt. Afhankelijk van je smaak, kan je de sides of bunny ook aanpassen. Als je klaar bent, kun je de Rabbit Vibrator afwassen met warm water en een vriendelijke pH-neutrale seksspeeltjes reiniger.

Voor wie is de Rabbit Vibrator bedoeld?

De Rabbit Vibrator is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een krachtig seksspeeltje. Het is in het bijzonder geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een meer toegankelijke manier om dual-stimulatie te verkrijgen. Met de Rabbit Vibrator, kan je twee motoren simultaan aanpassen en ben je perfect in staat om de juiste kracht en stimulatie te verkrijgen waar je naar zoekt. Het is ook een uitstekende optie voor degene die op zoek zijn naar wat extra stimulatie tijdens penetratie, die anders moeilijk te verkrijgen is.

Hoe kan Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

De Rabbit Vibrator is in staat om je een nieuwe, ongelooflijke seksueel ervaring te bieden. Door de twee innovatieve functies in één speeltje te combineren, kan je jouw seksleven naar een hoger niveau brengen zonder al te veel moeite. Rabbit Vibrator is in staat om je orgasmes en seksueel verlangen te vergroten. De vele vibratie niveaus en gecombineerde stimulerende krachten zorgen ervoor dat je een compleet nieuwe ervaring krijgt die je seksleven echt verbetert.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Rabbite Vibrator gebruiken?

De Rabbit Vibrator kan gebruikt worden met alle soorten speeltjes en toys. Het is ook ideaal om te gebruiken met anal toys, 's en andere interactieve seksspeeltjes. De Rabbit Vibrator kan ook gecombineerd worden met andere Rabbit Vibrators, wat ervoor zorgt dat je een nog intensiere seksueel ervaring krijgt. Door het gebruik van de afstandsbediening, kan je het speeltje ook gebruiken met je partner om de tussen jullie te vergroten.

Hoe reinig je Rabbit Vibrator?

Het is belangrijk om je Rabbit Vibrator na elk gebruik te reinigen, zodat je infecties en irritaties voorkomt. Was je Rabbit Vibrator met warm water en een milde, pH-neutrale seksspeeltjes reiniger. Zorg ervoor dat je alle delen grondig schoonmaakt, inclusief alle opvulpoppetjes, invoegingen en knoppen. Laat hem vervolgens drogen en bewaar hem apart in een koele, donkere en droge plek.

Koop de Rabbit Vibrator bij Ladykiller.nl

Kom de magische ervaring van Rabbit Vibrator ervaren! Bij Ladykiller.nl vind je een breed assortiment aan Rabbit Vibrators die je seksleven compleet verandert. Heb je nog vragen over welke Rabbit Vibrator het beste bij jou past? Ons vriendelijke team van experts stond altijd klaar om je de juiste informatie te geven. Shop nu en proef de ongelooflijke sensatie die de Rabbit Vibrator te bieden heeft!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084127