De Quivering Cock – Realistische Multispeed – 20 cm wordt gezien als één van de krachtigste multispeed vibrerende staven op de markt. Hij voelt soepel en realistisch aan, heeft een stevige basis, maar heeft toch een flexibele bovenkant en een 20 cm lange schacht. Het materiaal van deze vibrerende staaf is fluweelzacht in aanraking, hygiënisch te reinigen en omhult de met warme trillingen. Voor de ultieme sensualiteit dragen we bij aan je quivering-ervaring.

Eigenschappen van de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm:

• Gemaakt van fluweelzacht materiaal.
• Het heeft een 20 cm lang schacht.
• Flexibele bovenkant om een intense sensatie te creëren.
• Multispeed vibrerende staaf met 5 verschillende standen om uit te kiezen.
• Ideaal voor een sensuele massage of externe stimulatie.

Wat is de Quivering Cock- Realistische Multispeed Vibrator-20 cm?

Wat is de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm?

De Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm is een 20cm lange vibrerende staaf die bedoeld is om je erogene zones te verwennen. Het heeft een flexibele bovenkant die de clitoris en andere erogene zones omhult met warme vibratie. Het hygiënische materiaal waarvan hij gemaakt is, voelt fluweelzacht aan in aanraking en draagt bij aan warme trillingen die proportioneel verstrooid worden tijdens zijn werking. De staaf heeft een stevige basis waarmee je hem stevig kunt sturen, terwijl je haar kunt draaien en buigen om je erogene zones te verwennen.

Hoe kun je de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm gebruiken?

De Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm kan zowel intern als extern gebruikt worden. Intern is de vibrator gemakkelijk vervormbaar en geeft zo'n eindloos genot tijdens penetratie. De externe glijbaan biedt extra stimulatie waardoor er steeds verrassende sensaties ontstaan. De Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm heeft 5 verschillende standen waardoor je precies de juiste vibratie kunt vinden.

Voor wie is de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm bedoeld?

De Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een krachtig multispeed vibrerend speeltje dat je zowel intern als extern kunt gebruiken. Het is perfect voor beide solo-speel als koppels.

Hoe kan de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm uw seksleven verbeteren?

De Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm biedt krachtige, opwindende sensaties die je erogene zones kunnen verkennen. Of je nu op zoek bent naar intense stimulatie van je clitoris of naar een heerlijke penetratie, de flexibele bovenkant en de 20 cm lange schacht zorgen ervoor dat er nooit een saai moment zal zijn. De vibrator kan je seksleven naar een hoger niveau brengen en je helpen de gewenste sensaties en plezier te geven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm gebruiken?

De Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm kan gecombineerd worden met andere speeltjes en toys voor een nog grotere seksuele ervaring. Probeer bijvoorbeeld andere speeltjes met vibratie en , zoals Womanizers, vibratie-eitjes of clitoraal klemmetjes. Je kunt ook andere speeltjes en toys combineren voor extra stimulatie zoals blindoeken, ballenkettingen en vrouwelijke masturbatoren.

Hoe moet je de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm reinigen?

We adviseren je de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm steeds te reinigen met warm water en een milde zeep. Zo blijft hij in perfecte hygiënische staat. Vergeet je alsjeblieft ook niet om het speeltje erna goed af te drogen. Zo kun je de hygiëne van de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm altijd garanderen.

Waarom zou je de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Als je op zoek bent naar premium kwaliteit seksspeeltjes en betaalbare prijzen met veel opties, dan is de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm iets voor jou. Het is eenvoudig te gebruiken en heerlijk in gebruik. Hier bij Ladykiller.nl hebben we dit opwindende seksspeeltje op voorraad en zijn we trots op ons brede assortiment aan erotische speeltjes en toys. Als je de Quivering Cock – Realistische Multispeed Vibrator – 20 cm echt eens wilt ervaren, kan je op je gemak onze shop bezoeken en al onze producten bekijken om te proberen wat er het beste bij je past. Vergeet niet om alle kortingen te bekijken die we op onze site adverteren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

782421133702, 782421134204