De Queen – is de ultieme vibrator die je een unieke seksuele ervaring geeft. Hij heeft een luxe ontwerp dat voor extra comfort en plezier zorgt. Met zijn zachte maar krachtige vibraties geeft de Queen – G-Spot Vibrator je orgasmen waarvoor je ver is gekomen.

Eigenschappen Queen – G-Spot Vibrator:

• 100% waterproof en duurzaam
• Oplaadbaar dankzij de USB-kabel
• Eenvoudig te bedienen met één knop
• 3 verschillende vibratie-intensiteiten, voor meer genot
• 4 verschillende vibratie-patronen, voor een heerlijke, intense stimulatie

Wat is de Queen – G-Spot Vibrator?

De Queen – G-Spot Vibrator is een stevige vibrator die speciaal ontwikkeld is om je G-spot en te stimuleren. Hij is op maat gemaakt om de gevoeligste punten te raken voor intens plezier. Ontworpen met een tijdloos en elegant design, is de Queen – G-Spot Vibrator verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk paars en roze. Met zijn gemakkelijk te gebruiken controleknop kun je eenvoudig de ongelooflijk intense vibraties aanpassen.

Hoe kan je de Queen – G-Spot Vibrator gebruiken?

De Queen – G-Spot Vibrator is ontworpen om je G-spot en clitoris te stimuleren voor een intens seksueel genot. Baad je in de intense vibraties en voel hoe je orgasmen je lichaam overspoelen. Je kunt de Queen – G-Spot Vibrator ook alleen gebruiken of tijdens het vrijen met je partner.

Voor wie is de Queen – G-Spot Vibrator?

De Queen – G-Spot Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer genot. Het is perfect voor zowel beginnende als ervaren liefhebbers. Ook als je op zoek bent naar een beetje afwisseling in je seksleven, is de Queen – G-Spot Vibrator een uitstekende keuze.

Hoe kan de Queen – G-Spot Vibrator je seksleven verbeteren?

Dankzij de Queen – G-Spot Vibrator kun je jouw seksleven op een geheel nieuw niveau brengen. Met de intense vibraties die hij biedt, kun je al je dromen waarmaken. De Queen – G-Spot Vibrator is ook een perfecte manier om je eigen verlangens en fantasieën te verkennen en te ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Queen – G-Spot Vibrator gebruiken?

De Queen – G-Spot Vibrator kan samen met andere speeltjes en toys veelzijdiger worden gebruikt. Probeer bijvoorbeeld sensuele massageolie, een , klemmen of voor de ultieme verwenervaring. Met Queen – G-Spot Vibrator kun je de seksuele ervaring veranderen en je plezier maximaal opvoeren.

Hoe moet je de Queen – G-Spot Vibrator reinigen?

Voor hygiënisch gebruikt wordt aangeraden om de Queen – G-Spot Vibrator na ieder gebruik grondig te reinigen met een mild reinigingsmiddel specifiek bedoeld voor sexspeeltjes. Laat daarna goed drogen voordat je de vibrator opbergt.

Probeer de Queen – G-Spot Vibrator en koop ‘m in Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een krachtige vibrator voor jouw G-spot en clitoris, dan is de Queen – G-Spot Vibrator de perfecte keuze. Geniet van intense vibraties en laat je meevoeren in een heerlijk avontuur. Wil je de Queen – G-Spot Vibrator kopen? Kijk dan eens bij Ladykiller.nl voor onze scherpe prijzen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

600231887038, 600231887045, 600231887052