Queen – en Air Pulse Stimulator is de perfecte combinatie van een verfijnde vibrator en air pulse stimulator. Deze speeltjes kunnen je een compleet nieuwe ervaring geven en je seksleven op een geheel nieuw niveau leiden.

Eigenschappen Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator:
– 7 succesvolle vibratie modi en 60 air pulse programma's
– Perfecte massage-ervaring en passend voor G-spot stimulatie
– Gemaakt van 100% -safe silicone, klaar voor gebruik
– USB oplaadbaar, geen gedoe met batterij vervanging
– Gemakkelijk schoon te maken

Wat is Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator?

Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator is de perfecte combinatie van twee plezierige speeltjes die je seksleven maximaal voldoening kunnen bieden. Quartz G-Spot Vibrator is een unieke en krachtige vibrator die is gemaakt van 100% body-safe silicone. Het is licht en comfortabel om te hanteren en heeft een ergonomisch ontwerp. De vibrator heeft 7 succesvolle vibratie modi en 60 air pulse programma's. De luchtpuls is super stil en geeft je een krachtige massage-ervaring die je G-spot kan stimuleren en je poorten naar onverwachte hoogtes van plezier kunnen openen.

Hoe wordt Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator gebruikt?

Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator is heel eenvoudig te gebruiken. Vul de koppen van de Quartz G-Spot Vibrator met glijmiddel en voer hem vervolgens voorzichtig in je vagina. Vervolgens selecteer je je vibratie programma en kort of lang genoeg pulse om je meer controle te geven. Naarmate je geniet, kun je de kracht langzaam verhogen en meer genieten van de vibraties.

Voor wie is Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator bedoeld?

Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator is perfect voor solo seksuele play voor vrouwen die op zoek zijn naar een intieme massage die perfect rechtstreeks treft op de G-spot. Het is ook geschikt voor koppels die een nieuwe en spannende dimensie aan hun seksleven willen toevoegen.

Hoe verbetert Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator je seksleven?

De Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator heeft verschillende vibratie modi die perfect passen bij elke sessie. Elke vibratie modus biedt een energieke massage, dat leidt tot ongelooflijk verfrissende genot. Bovendien zal de pauze-functie ervoor zorgen dat je je vermoeidheid kunt onderdrukken en eenvoudig naar orgasme kunt komen. Dankzij de air-pulse technologie van de stimulator kunt u nieuwe penetraties ontdekken die veel beter aanvoelen dan eerder.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator gebruiken?

Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator is een eenheid die perfect kan worden gecombineerd met andere speeltjes en speeltjes voor extra plezier. Denk bijvoorbeeld aan fetisjen, anale speeltjes, latexspeeltjes alsook clitorale en prostaatstimulators. Elk speeltje of toy kan de verbeteren en je closer met jezelf brengen.

Hoe kan de Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator gereinigd worden?

Het belangrijkste bij het onderhoud van de Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator is om na gebruik altijd goed te reinigen. Hierdoor kunnen bacteriën en infecties worden voorkomen. U kunt de vibrator reinigen met water en een milde zeep of een speciale toy cleaner. Na het reinigen droogt u de vibrator af met een zachte doek en slaat u hem op in een goed geventileerde ruimte.

Kies ervoor om Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator te proberen en koop hem bij onze seksshop Ladykiller.nl!

Met Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator kun je je seksleven op een compleet nieuw niveau brengen. Probeer hem zelf uit en ervaar een sensueel plezier met een hoge intensiteit. Neem de controle terug over je seksleven en geniet van het leven! Queen – G-Spot Vibrator en Air Pulse Stimulator is verkrijgbaar bij Ladykiller.nl, de beste en meest complete seksshop van Nederland. Koop hem vandaag nog en ervaar het verschil!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

600231887076, 600231887083