Queen – and Air Pulse Stimulator is een revolutionaire sextoy waarmee vrouwen een voelbaar orgasme kunnen bereiken. De vibrator is ontworpen met dubbele stimulator die perfect past bij het vrouwelijke lichaam. De vibrerende punten diep in de vagina en de sensationele luchtpuls op de zorgen voor een uniek plezier en een uiterst gevoelig orgasme. Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator gebruiken is een uitmuntende manier om je seksuele leven op spannende nieuwe manieren te ervaren.

Eigenschappen:

– Ultra-stille en lichtgewicht vibrator
– Variabele vibratiestanden en luchtpuls
– Compatibel met waterbasis lubricant
– Biedt een zeer gevoelig orgasme
– Kostenbesparend in energie en materiaal
– Gemakkelijk in gebruik en bedienbaar
– Comfortabele grip voor gemakkelijke manoeuvre
– Lange levensduur

Wat is de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator?

Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator is een innovatief sextoy dat is ontworpen voor intensief plezier. De dubbelstimulerende vibrator is gemaakt met twee trillingen in verschillende krachtniveaus die de G-spot en clitoris tegelijk stimuleren. De sensationele luchtpuls zorgt voor extra stimulatie en geeft vrouwen de mogelijkheid om heerlijk te genieten van hun orgasme.

Hoe kun je de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator gebruiken?

Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator is uiterst eenvoudig in gebruik. Voordat je de vibrator in gebruik neemt, raden we je aan om een kleine hoeveelheid waterbasis-lubricant aan te brengen om het oppervlakte te bevochtigen. Vervolgens kun je de vibrator inbrengen in de vagina met de dubbele stimulatoren naar boven. Steek je vinger in het gat van de vibrator om de luchtpuls te activeren. Ten slotte kun je de vibratiestand kiezen en genieten van de duale stimulatie.

Voor wie is Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator bedoeld?

Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator is bedoeld voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een manier om hun seksleven te verbeteren. Door de , de verschillende vibratieniveaus en de luchtpuls kun je een sensueel orgasme bereiken dat je zeker niet snel zult vergeten. De vibrator is perfect voor degenen die hun seksleven naar een hoger niveau willen tillen en meer stimulatie willen ervaren.

Hoe kan de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator je seksleven verbeteren?

Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator biedt manieren om jouw seksleven te verbeteren. Met de luchtpuls en de duale stimulatie kun je ervaren wat er al jaren geheim is gebleven binnen seksuele sferen. De vibrator geeft je de kans om nieuwe seksuele hoogtepunten te bereiken die je nooit eerder hebt ervaren. Daarnaast bespaart het ook energie door het speciale ontwerp van de batterijen, waardoor je nooit zorgen hoeft te maken over lege batterijen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator gebruiken?

Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator kan gebruikt worden met een breed scala aan sextoys. Door de dubbele stimulatie met de contactpunten diep in de vagina en de luchtpuls op de clitoris, kun je heerlijk genieten van de dubbelstimulatie. Wanneer je liever een nieuwe manier van stimulatie zoekt, kun je de vibrator gebruiken met verschillende andere speeltjes zoals , of klemmen.

Hoe moet de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator gereinigd worden?

Voor het reinigen van de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator, raden we je aan om het uiteinde met een speciaal sextoy-reinigingsmiddel te desinfecteren na elk gebruik. Na het reinigen, droog het oppervlak met een papieren handdoek af en dep het oppervlak met een luchtige doek om te voorkomen dat de vibrator vuil wordt. Als je klaar bent, bewaar je de vibrator dan in een schone, stoffige doos, buiten de directe zonlicht.

Probeer de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator en koop in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven te verbeteren, zou de Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator perfect bij jou passen. De duale stimulatie in combinatie met de luchtpuls maakt het mogelijk om een heel nieuw soort orgasme ervaren. Wij raden je aan om de vibrator meteen te proberen en deze te kopen bij Ladykiller.nl, de leukste en meest toegankelijke seksshop waar je de beste sextoys kunt kopen voor iedereen. Kijk vandaag nog en ontdek wat Queen – G-Spot Vibrator and Air Pulse Stimulator voor jou kan betekenen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

600231887069