Nog niet iedereen heeft een PUPTAIL by Oxballs Small gezien, maar deze revolutionaire sextoy verdient een lansbreker. PUPTAIL by Oxballs Small is een innovatief speeltje dat je seksleven op een heel nieuw niveau tilt. Met de PUPTAIL stap je in een wereld met complete zintuiglijke overweldiging. Geniet van de sensatie die wordt gecreëerd en laat je meevoeren door het ultieme gevoel.
Eigenschappen van PUPTAIL by Oxballs Small
– Materiaal: Hypo-allergeen Glad Kalm en Squishy Cross-Cut Silicone
– Lengte: 8 cm
–  Doorsnede: 3.25 cm
– Gewicht: 97.7 gram

Wat is de PUPTAIL by Oxballs Small?

De PUPTAIL by Oxballs Small is een krachtige en revolutionaire sextoy. Het slanke ontwerp is gemaakt van BPA- en phthalatevrij materiaal, waardoor het veilig en zorgeloos genot garandeert. De PUPTAIL van Oxballs Small combineert krachtige vibraties met een gevoel van gezelligheid voor een unieke sensatie. Door de sterke ‘pull and twist' technologie kan de PUPTAIL by Oxballs Small in verschillende standen gebracht worden, waardoor je de meest uiteenlopende sensaties en kan ervaren.

Hoe kan ik PUPTAIL by Oxballs Small gebruiken?

De PUPTAIL by Oxballs Small is een krachtige sextoy die je op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan de PUPTAIL van Oxballs Small intern gebruiken maar ook extern. Via de speciale knoppen heb je de controle over hoe hard je de PUPTAIL by Oxballs Small wil laten trillen. Zo kan je de vibraties intenser maken of juist een meer subtiele trilling creëren voor spannende massage game. Je kan ook kiezen voor een ‘pull and twist' effect door de PUPTAIL rond je erogene zone te draaien voor heerlijk sensuele vibes.

Voor wie is PUPTAIL by Oxballs Small bedoeld?

PUPTAIL by Oxballs Small is een sextoy die is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en revolutionaire sextoy die kan geven wat je zoekt. Of je nu een beginner bent of al een volleerde seksspeeltjesgebruiker, iedereen kan plezier beleven aan PUPTAIL by Oxballs Small.

Hoe kan ik mijn seksleven verbeteren met PUPTAIL by Oxballs Small?

Met PUPTAIL van Oxballs Small doe je seksueel en intiem spel op een geheel nieuw niveau. De PUPTAIL by Oxballs Small biedt je krachtige vibraties met strakke trillingen die er zorgen dat je in een paar seconden overheerlijk genot ervaart. Ook verrijkt het je seksleven met spannende nieuwe manieren van spelen, waardoor je jezelf, je geliefde en je seksuele partner als nooit tevoren kunt verrassen.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik PUPTAIL by Oxballs Small gebruiken?

Als je de PUPTAIL by Oxballs Small combineert met andere speeltjes, verleg je de grenzen van je genot. Je kan de PUPTAIL gebruiken om de vibraties van andere speeltjes en toys meer verfijnd en gerichter te maken. De PUPTAIL is bij uitstek geschikt voor beginners, aangezien de bediening eenvoudig is en de vibraties zowel sterk als subtiel zijn.

Hoe reinig ik PUPTAIL by Oxballs Small?

Het is belangrijk om na elk gebruik van de PUPTAIL door Oxballs Small de sextoy goed te reinigen. Hiervoor kan je een speciaal sextoyreinigingsmiddel gebruiken, vermengd met warm water. Dompel de PUPTAIL nooit onder in water, maar gebruik een vochtige doek of wattenschijfje om de sextoy te reinigen. Laat de PUPTAIL daarna heel goed drogen voordat je hem opbergt.

Probeer de PUPTAIL by Oxballs Small en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een revolutionaire sextoy met krachtige vibraties, dan is PUPTAIL by Oxballs Small de perfecte uitkomst. Onze seksshop Ladykiller.nl heeft een ruim assortiment aan sextoys, waaronder de PUPTAIL van Oxballs Small. Probeer het speeltje uit en ervaar het ultieme genot. Met de PUPTAIL van Oxballs Small stap je in een wereld van gezelligheid en plezier.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210399