PupTail by Oxballs Large is een unieke kunstof plug die verkrijgbaar is in een veelkleurige Palette. Elke plug heeft een vaste vorm, zodat je zeker bent van een veilige en comfortabele plugging. Dit geometrypeert de sculpturen en heeft een uitneembaar staartje die kan worden ingericht met een veelheid aan stijlen en kleuren om een leuke aanvulling te zijn op je speelgoed collectie. PupTail by Oxballs Large heeft veel voordelen:

• Verkrijgbaar in een reeks stijlen en kleuren.
• Veelzijdig – compatibel met alle speeltjes en toys.
• Unieke vorm met de vaste stijl en comfortabele plugging.
• Natural Feeling – Verreikbaar in verschillende maten en grote.
• Afneembaar staartje.

De Geometry-Form Design van PupTail by Oxballs Large

De PupTail by Oxballs Large is een unieke plug gemaakt van medische kunststof met slijtvaste eigenschappen ter verbetering van je seksleven. Gemaakt in een vaste vorm die je kan verkrijgen in verschillende maten en grote. verrkiest je de perfecte PupTail by Oxballs Large plug adhv je lichaamsgrootte. Het unieke Geometry-Form Design van de PupTail by Oxballs Large zorgt voor een veilige en comfortabele plugging.

Compatibel met alle speelgoedsoorten

Naast het unieke Geometry-Form Design heeft de PupTail by Oxballs Large nog een ander voordeel, het is compatible met alle speeltjes en toys. Deze plug heeft een dubbele stang waarmee je jouw speelgoed kan bevestigen. Je hebt hierdoor veelzijdigheid met verschillende speelgoedsoorten, waaronder remote-controlled en connected toys, , cock-strippers, en nog veel meer.

Verbeter je seksleven met de PupTail by Oxballs Large

Voor veel mensen is het een uitdaging om leuk speelgoed te vinden dat je kan gebruiken om je seksleven te verbeteren. Met de PupTail by Oxballs Large kan je hier gemakkelijk in voorzien. De kunststof plug heeft een hygiënisch design en is gemaakt zodat je geen ongemakken ondervindt bij het gebruik van de plug. Dankzij de verschillende stijlen, vormen, kleuren en maten heb je oneindig veel mogelijkheden om speelgoed te combineren met de PupTail by Oxballs Large plug voor extra variëteit en stimulatie.

Hoe PupTail by Oxballs Large te reinigen

Om de hygiëne zo goed mogelijk te bewaren is het belangrijk dat de PupTail by Oxballs Large na elk gebruik grondig gereinigd wordt. Om de plug te reinigen is het belangrijk om warm water en een milde body-safe cleaner op de plug te gebruiken en deze is grondig met een zachte, schone katoenen doek te drogen. Door het reinigingsproces zal de plug je een langere levensduur geven.

Waar je de PupTail by Oxballs Large kunt kopen

Als je op zoek bent naar PupTail by OxBalls Large dan is onze webshop de juiste plek. Wij hebben een breed assortiment aanPupTail by Oxballs Large die verkrijgbaar is in verschillende stijlen, kleuren, vormen en maten. Je vind hier jouw perfecte PupTail voor een veilige en comfortabele plugging.

Koop de PupTail by Oxballs Large Nu en Verbeter Je Seksleven

Stel je voor hoe leuk het zal zijn als je speelgoed collectie kompleet is met de PupTail by Oxballs Large. Met deze unieke plug kan je jouw seksleven met verschillende speelgoedsoorten verbeteren. Koop je PupTail by Oxballs Large nu via onze webshop, we hebben een breed assortiment aan PupTail by Oxballs waar je uit kan kiezen.

In conclusie biedt de PupTail by Oxballs Large een breed assortiment aan stijlen en kleuren waardoor je jouw speeltjes en toys kan verbeteren. Met de unieke Geometry-Form Design heb je een veilige en comfortabele plugging en dankzij de kunststof eigenschappen kan de plug je een langere levensduur geven. Koop PupTail by Oxballs Large nu bij onze webshop en geniet van de extreme variëteit om je seksleven te verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210870