Bouw je meer plezier in met PUPPY by Oxballs – Black

De PUPPY by Oxballs – Black is een innovatief sextoy dat speciaal ontworpen is om je orgasme intenser, langer en krachtiger te maken. Dit zwarte sextoy is gemaakt van zachte TPR-materialen maken het comfortabel en hygiënisch om te gebruiken en een lekker glijdend gevoel te creëren.

Eigenschappen van PUPPY by Oxballs – Black:
– Gemaakt van zacht TPR-materiaal
– Naadloos ontwerp dat comfortabel en hygiënisch is
– Zachte noppen voor extra stimulatie
– Uitgerust met een krachtige bullet
– Verkrijgbaar in twee verschillende maten

Wat is PUPPY by Oxballs – Black?

De PUPPY by Oxballs – Black is het perfecte toy voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie en sensatie. Het design is gemaakt van comfortabele TPR-materialen. Door de zachte noppen aan de buitenkant wordt de stimulatie versterkt tijdens het spelen. Het anti-allergene TPR-materiaal is soepel en hygiënisch en is tegelijkertijd makkelijk te reinigen.

Hoe gebruik je PUPPY by Oxballs – Black?

De PUPPY by Oxballs – Black is heel eenvoudig te gebruiken. Stop de batterijen in de krachtige en begin met het verkennen van je lichaam. Met deze toy kun je elke plek op je lichaam stimulen die je maar wilt. Extra stimulans kun je creëren door er wat glijmiddel op te gebruiken. Deze sextoy is zo ontworpen dat het perfect past bij elke lichaamstype.

Voor wie is PUPPY by Oxballs – Black?

De PUPPY by Oxballs – Black is uitermate geschikt voor beginners die op zoek zijn naar extra stimulatie. Het mooie design en de krachtige bullet vibrator zorgen voor een intense en unieke ervaring die je nooit zal vergeten.

Hoe kan PUPPY by Oxballs – Black je seksleven verbeteren?

Met PUPPY by Oxballs – Black kun je je seksleven op een nieuw niveau tilen. Deze toy is ontworpen om genot te verhogen en je orgasme te versterken. Door de krachtige vibraties en extra stimulatie van de noppen aan de buitenkant, zorgt dit sextoy voor meer plezier en spanning tijdens het spelen.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je PUPPY by Oxballs – Black gebruiken?

Met PUPPY by Oxballs – Black kun je verschillende sextoys en speeltjes gebruiken, afhankelijk van hoe heet je sessie wilt maken. Voor een extra comfortabele ervaring kun je een glijmiddel gebruiken, op waterbasis of siliconenbasis. Als je wat wilder wil gaan, kun je eventueel een koppelring gebruiken en hij zal je helpen de bloedsomloop naar je geslachtsdeel te vergroten en je orgasme te versterken.

Hoe moet je PUPPY by Oxballs – Black reinigen?

Om de toy hygiënisch te houden en infecties te voorkomen, moet je de toy regelmatig reinigen en desinfecteren na elk gebruik. Vergeet niet om de vibrator met een lichte zeep en water te reinigen en goed schoon te maken. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen die schade kunnen toebrengen aan de toy.

Waarom zou je PUPPY by Oxballs – Black proberen?

De PUPPY by Oxballs – Black is het perfecte sextoy om je seksleven ander nieuw leven in te blazen. Door de verschillende stimulatie-opties wordt deze toy een leuke en spannende ervaring en zal je gegarandeerd meer plezier in je relatie en seksleven bouwen. Probeer PUPPY by Oxballs – Black vandaag nog en koop hem in de discrete en betrouwbare seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210849