Mijn partner en ik hebben onlangs de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet aangeschaft. We hadden geen idee wat deze sextoy was of de voordelen ervan, maar het bleek een geweldig speeltje te zijn. De Pulsating Rechargeable Silicone Bullet is een krachtige, luxe gemaakt van siliconen dat het vermogen heeft de intensiteit van je sensaties te verhogen door middel van verschillende trillingen en pulsaties. Hij is draadloos en heeft twee krachtige motoren die je verbazingwekkende orgasmes kunnen geven. Hieronder vind je wat informatie over de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet, waaronder eigenschappen, gebruiksmogelijkheden, doelgroepen, hoe het je seksleven kan verbeteren, met welke andere sextoys het kan worden gebruikt en hoe je het moet reinigen.

Eigenschappen:
– Groot bereik van krachtige snelheden en patronen
– Waterdicht
– Multifunctioneel
– Draadloos
– Silicone buitenkant
– Oplaadbaar

Hoe kan de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet worden gebruikt?

Deze sterke sextoy kan worden gebruikt om verschillende soorten sensaties te introduceren tijdens je seksuele avontuur. Niet alleen als , maar ook als anale speeltje of als handige krachtpatser in het kader van een stimulatie. Met de twee sterke motoren kun je genieten van verschillende snelheden en patronen die je een nog intensere en breede ervaring geven. Je kunt ook het kloppende effect ervaren als je meerdere pulsen toepast en op deze manier je orgasme intenser laten ervaren.

Voor wie is de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet?

Deze luxe sextoy is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De krachtige motoren en veelzijdige pulsen en snelheden bieden ook het voordeel dat ervaren gebruikers van sextoys nieuwe manieren kunnen ontdekken om hun seksleven te verrijken. De 5,5 inch lange touchscreen-remote maakt de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet gemakkelijk te bedienen.

Hoe verbetert Pulsating Rechargeable Silicone Bullet je seksleven?

Met de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet kunnen partners verschillende manieren ontdekken om hun seksleven te verrijken en de ervaringen die worden gecreëerd meer plezier en sensatie geven. Experimenteren met de multiple motoren zorgt voor een rijkere en intenser orgasme. Het lay-on design van de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet nodigt uit tot heerlijk plezier voor de receiver én de gever.

Met welke andere sextoys kan de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet worden gebruikt?

De Pulsating Rechargeable Silicone Bullet kan worden gecombineerd met andere sextoys. Wil je dubbel gevoel, combineer dan de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet met een clitorale vibrator voor extra plezier. Gebruik een voor anale stimulatie in combinatie met de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet voor een explosief climax. Wanneer je meer gevoel wilt ervaren, combineer de sextoy dan met een cockring voor extra verrassingen.

Hoe reinig je de Pulsating Rechargeable Silicone Bullet?

De Pulsating Rechargeable Silicone Bullet moet voorzichtig worden gereinigd met warm water en zeep of met een toy cleaner om al het mogelijke bacteriële vuil te verwijderen. Omdat deze sextoy ook waterdicht is, kun je deze gemakkelijk wassen. Zorg er ook voor dat je het goed droog breekt voordat je het opbergt om het schoon en lekker te houden.

Probeer Pulsating Rechargeable Silicone Bullet bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe sextoy die je seksleven kan verrijken, is Pulsating Rechargeable Silicone Bullet de perfecte keuze. Dit multifunctionele speeltje zal je nieuwe manieren laten ontdekken om je orgasmes intenser te laten ervaren en je sensaties te verrijken. Probeer Pulsating Rechargeable Silicone Bullet vandaag nog bij Ladykiller.nl en voeg nieuwe verrassende manieren toe aan je seksleven!

Merk

,

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

848518039071, 848518039040, 848518039057, 848518039064