Provocative Vixen – Teddy met Kousenband 💕

De Provocative – Teddy met Kousenband is een een speeltje dat er magisch en vrouwelijk uitziet. De verrassing en sensatie van het dragen van deze Teddy is heerlijk en vrouwen over de hele wereld worden er constant blij van. Met het comfort en de stijl die deze Teddy biedt, is hij het perfecte speeltje voor iedereen die op zoek is naar een opwindende ervaring.

De aantrekkelijke en verleidelijke kousenband van de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband geeft je een geweldige uitstraling met het verrassende gevoel van ‘dress up' dat iedereen zo graag wil hebben. De Teddy is gemaakt van zijdeachtige stof in een prachtig, subtiel patroon, wat het een luxe uitstraling geeft.

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is zeer comfortabel, de stof is lekker zacht, dus heeft het een aangename aanraking. De kousenvoetbanden sluiten perfect aan en de ‘ pink' kleur voegt net dat beetje extra's toe aan deze spirituele ervaring.

Belangrijkste eigenschappen:

• Gemaakt van een zijdeachtige stof
• In heerlijk en subtiel patroon
• Geschikt voor alle lichaamstypen
• Cadeau idee
• Paarse kleur
• Kousenvoetbanden
• Comfortabel
• Perfecte fit
• Verleidelijk en verrassend

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is een perfect speeltje voor een opwindende ervaring

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is het perfecte speeltje voor iedereen die op zoek is naar een opwindende ervaring. De stijlvolle Teddy is gemaakt van een zijdeachtige stof in een prachtig, subtiel patroon. Deze stof is zacht aanvoelend en zorgt voor een gevoel van luxe.

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is geschikt voor alle lichaamstypen. Het is overal comfortabel om mee te dragen en de kousenvoetbanden sluiten perfect aan. Het is daarom een perfect cadeau en een leuke ervaring voor iedereen die wilt genieten van nachtelijke comfort.

De Teddy is verkrijgbaar in een prachtige paarse kleur, wat een verrassende en verleidelijke uitstraling aan het product geeft. De aantrekkelijke kousenband voegt extra sensatie toe en maakt de aanblik en geur van de product zo verleidelijk dat iedereen jaloers op je zal zijn.

Hoe gebruik je de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband?

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is eenvoudig te gebruiken. Het is heel gemakkelijk aan te trekken en de kousenbundel sluit perfect aan. Sla de voetbanden om de dijen en stel de kousenband af, en je zit lekker en comfortabel in de Teddy.

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is geschikt voor alle lichaamstypen en geeft je een mooie, verleidelijke uitstraling. De stof voelt zacht aan en voorkomt mogelijke irritaties.

Voor wie is de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband geschikt?

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een opwindende ervaring. De stof is zacht aanvoelend voor een optimaal comfort. Het is een perfect cadeau idee voor de speciale persoon in je leven, zodat je samen heerlijk en spannend kunt genieten van elkaars intieme momenten.

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is ook perfect voor alleen gebruik. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontdoen van alle stress en plezier te maken in een opwindende ervaring. De verleidelijke kousenband geeft je een sprankelende geur en aanblik, wat het extra interessant maakt.

Hoe de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband je leven in de slaapkamer kan verbeteren

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is zeker een must-have voor iedereen die op zoek is naar een opwindende ervaring. Het is een comfortabel stuk dat bij iedereen past en een verrassende look geeft. Het is momenteel beschikbaar in een paarse kleur, die een verleidelijke touch aan het product geeft.

De Provocative Vixen – Teddy met Kousenband is bovendien extra spannend in combinatie met andere speeltjes uit ons assortiment, zoals waxcandles, en kaarsen. Onze winkel Ladykiller.nl biedt een assortiment aan speeltjes waarmee je je slaapkamer leven spannender kan maken.

Ten slotte is het ook belangrijk dat je de Teddy, evenals al onze andere speeltjes goed reinigt en onderhoudt. Gebruik een milde zeep om hem te reinigen en lucht hem goed.

Koop de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een manier om je slaapkamer leven te verrijken, dan is de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband zeker iets voor jou. De stof is zacht, hij past bij iedereen en heeft een heerlijke paarse kleur die je helemaal laat ontspannen.

Kom naar onze winkel Ladykiller.nl voor de mooiste speeltjes om je leven in de slaapkamer interessanter te maken. Ons assortiment omvat waxcandles, vibrators, kaarsen en nog veel meer. Van nachtelijke lingerie tot verrassende games, stuur iemand naar de zevende hemel met een origineel cadeau!

Probeer de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband nu en ervaar zelf wat deze magische ervaring jou kan bezorgen. Laat je verleiden door de kousenband en de verleidelijke lucht van de stof. Laat de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband je leven verrijken. Koop vandaag de Provocative Vixen – Teddy met Kousenband bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

657664174266, 657664174273, 657664174280, 657664174297