Pro To Go 3 – : Verleg je grenzen met deze krachtige nieuwe sextoy

Met de Pro To Go 3 – Rose verleg je je grenzen! Het is de meest krachtige en innovatieve sextoy op de markt die speciaal is ontworpen om ervoor te zorgen dat je je seksleven naar een hoger niveau tilt. Pro To Go 3 – Rose biedt een aantal opties voor gebruikers, waaronder een krachtige vibratie, verschillende patronen en een duurzaam design waarmee je jarenlang plezier kunt beleven. Hier is wat u moet weten over deze uitstekende sextoy:

Eigenschappen:
– Uitzonderlijk krachtig en modern design
– Voldoende gemotoriseerd pulsatie-patroon en krachtige vibratie
– Multi-speed functie met stapsgewijze verstelbaarheid
– Realistisch geluidsniveau
– Eenvoudig te reinigen met sextoy reinigingsmiddel

Wat is Pro To Go 3 – Rose?

Pro To Go 3 – Rose is een moderne die is ontworpen voor intens plezier en bevrediging. Deze stijlvolle sextoy heeft een gemotoriseerd pulsatie-patroon dat hydraulisch wordt bediend, waarbij de vibratie die is uitgerust met een veelvoud aan verschillende sterktes en patronen. Je hebt de mogelijkheid om de vibratiepas naar je wens af te stellen, waardoor je exact de ervaring krijgt die je verlangt. De Pro To Go 3 – Rose heeft ook een realistisch geluidsniveau, waardoor het niet te luid is tijdens het gebruik.

Hoe kan je Pro To Go 3 – Rose gebruiken?

Maak de Gemotoriseerd pulsatie-patroon en krachtige vibratie van de Pro To Go 3 – Rose onderdeel van je intieme seksleven. Je kunt deze sextoy prolongeren tijdens de seks of gebruiken om je genot te verhogen. Plaats de sextoy rondom de externe geslachtsdelen (genitals) om de en buitenste schaamlippen te stimuleren. Je kan er ook voor kiezen om de Pro To Go 3 – Rose te gebruiken op gevoelige erogene zones over het hele lichaam voor extra krachtige verhelderende stimulatie.

Voor wie is Pro To Go 3 – Rose bedoeld?

De Pro To Go 3 – Rose is ontworpen voor singles of koppels die seksuele exploratie willen. Of je nu op zoek bent naar solo of partner-gebaseerde bevrediging, met de Pro To Go 3 – Rose vind je precies wat je zoekt. De unieke stapsgewijze verstelbaarheid van de pasvibratie betekent dat je de vibratie op elk comfortabel niveau kunt aanpassen om een betere, langdurigere prestatie te leveren. De Pro To Go 3 – Rose is ook geschikt voor een verscheidenheid aan seksuele identiteiten en voorkeuren, wat betekent dat iedereen er maximaal profijt van kan hebben.

Hoe kan Pro To Go 3 – Rose je seksleven verbeteren?

Pro To Go 3 – Rose is een baanbrekende sextoy die je een aantal innovatieve - en speelervaringen biedt die je traditionele seksleven naar een hoger niveau tillen. Je kunt deze sextoy gebruiken voor solo- of partner-basis exploratie en versaat speelervaringen gebruiken die verbazingwekkende resultaten hebben. De krachtige vibraties en pulsatietechnologie zullen het seksuele genot geraffineerd niveau tillen, waardoor je nieuwe manieren van plezier krijgt. Ook heeft Pro To Go 3 – Rose een eenvoudige reiniging, waardoor je je na gebruik ook niet zorgen hoeven te maken over mogelijke bacteriële infecties.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Pro To Go 3 – Rose gebruiken?

Pro To Go 3 – Rose is compatibel met een reeks externe speeltjes en toys, waaronder , clitorisstimulators, strap-ons, dilatoren, glijmiddel en afstandsbedieningen. Gecombineerd met andere speeltjes heeft Pro To Go 3 – Rose de mogelijkheid om verbluffende nieuwe sensuele avonturen te creëren die je seksleven zullen transformeren. Bedenk eerst hoe je de Pro To Go 3 – Rose wilt gebruiken tijdens je seksuele avontuur en voeg dan andere speeltjes toe om de ervaring te verrijken.

Hoe moet je de Pro To Go 3 – Rose reinigen?

Pro To Go 3 – Rose is ontworpen met uitzonderlijke kwaliteit, waardoor je ervan verzekerd bent dat je deze sextoy jarenlang kunt gebruiken. Om het uit je seksspeeltje te halen, moet je het echter goed reinigen nadat je het hebt gebruikt. Gebruik een sextoy reinigingsmiddel om bacteriële accumulatie te voorkomen. Gebruik daarna warm water en een milde zeep om de Pro To Go 3 – Rose te wassen. Verzuim nooit om de sextoy te reinigen voordat je het gebruikt en zorg ervoor dat je het goed droogt voordat je het opbergt.

Probeer de Pro To Go 3 – Rose nu uit en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sextoy om je seksleven naar een hoger niveau te brengen, is Pro To Go 3 – Rose de perfecte keuze. Ervaar een aantal sensationele masturbatie- en speelervaringen met deze uitzonderlijke sextoy; bestel dePro To Go 3 – Rose nu bij Ladykiller.nl en beleef een aantal betoverende avonturen! Met innovatieve technologie, een realistisch geluidsniveau en duurzaamheid krijg je exact wat je zoekt als je gaat voor de Pro To Go 3 – Rose.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504045146