Pro To Go 3 – Black is de perfecte accessoire voor jouw seksspeeltjesverzameling. De unieke vibe zorgt voor een hete mix van trillingen, stoten en rotaties, die jouw seksleven op een heel ander niveau brengt. Met de Pro To Go 3 – Black ben je verzekerd van verrukkelijke orgasmes.

Eigenschappen Pro To Go 3 – Black:
– Een unieke vibe voor ;
– Uitgerust met geavanceerde, extra stille motor;
– Maakt gebruik van de innovatieve sensormotortechnologie;
– Met afstandsbedieningspinnen voor bediening;
– Waterdicht ontwerp;
– 8 verschillende snelheden en vibraties;
– USB-oplaadbaar voor lange duurwerking.

Wat is Pro To Go 3 – Black?

Pro To Go 3 – Black is een schattige, kleine en aantrekkelijke met een inwendige motor die lichtjes heen en weer beweegt voor extra stimulatie. Ideale perfectie haalt u door het gebruik van de afstandsbedieningspinnen die meegeleverd worden, waarmee je de vibratie, stoten en rotaties kunt aanpassen aan jouw lichaam. De Pro To Go 3 – Black voldoet aan alle verwachtingen als het gaat om het maken van verrukkelijke orgasmes, in staat om ieder genot vol en intens te maken.

Hoe wordt Pro To Go 3 – Black gebruikt?

Pro To Go 3 – Black is eenvoudig te gebruiken, simpelweg de gewenste functies kiezen en genieten. De Pro To Go 3 – Black is ideaal voor alleenstaanden, maar ook voor stellen. Vooral als je klaar bent om je seksleven te verbeteren door middel van dubbele stimulatie, biedt de Pro To Go 3 – Black een ideale manier om dat te doen.

Voor wie is Pro To Go 3 – Black bedoeld?

Pro To Go 3 – Black is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu een man bent die meer stimulatie wil ervaren, of een vrouw die een andere manier zoekt om jezelf te bevredigen. De Pro To Go 3 – Black is een geweldige manier om je seksleven te verbeteren.

Hoe kan Pro To Go 3 – Black je seksleven verbeteren?

Met de Pro To Go 3 – Black kun je net dat beetje extra toe voegen aan je seksleven! De vibrancy, stoten en rotaties samen met afstandsbedieningspinnen, maken Pro To Go 3 – Black perfect voor alleenstaanden en stellen om het genot te verbeteren. Dubbele stimulatie wordt geboden door Pro To Go 3 – Black, waardoor je een onvergetelijke ervaring krijgt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Pro To Go 3 – Black gebruiken?

Met Pro To Go 3 – Black kun je ook experimenteren met andere speeltjes of toys. Je kunt het gebruiken met andere vibrerende speeltjes voor extra stimulatie. Denk bijvoorbeeld aan een clit stimulator of clit ring voor de vrouw of een prostaatmassager voor de man. Er zijn tal van seksspeeltjes die je samen met Pro To Go 3 – Black kunt gebruiken om je seksleven te verrijken.

Hoe kan je Pro To Go 3 – Black reinigen?

Voordat je je speeltjes gebruikt, is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je Pro To Go 3 – Black schoon en hygiënisch is.

Voor Pro To Go 3 – Black kun je een antiseptisch middel gebruiken om de speeltjes schoon te maken. Voordat je de Pro To Go 3 – Black gaat reinigen, verwijder je het batterijdeel en was je het met warm water en een milde antibacteriële zeep. Om het goed te reinigen, kun je het aan de binnenkant en aan de buitenkant met een doekje schoonmaken. Laat het goed drogen voordat je het opberg of gebruik.

Probeer Pro To Go 3 – Black uit en koop het bij Ladykiller.nl

Zou je ook willen profiteren van alle unieke eigenschappen van de Pro To Go 3 – Black? Ga dan naar Ladykiller.nl en koop je favoriete seksspeeltje vandaag nog. Ladykiller.nl is een vertrouwde webwinkel met uitstekende service. Ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dus je bent verzekerd van een goed product. En als je de bestelling hebt gedaan, zijn je nieuwe speeltjes snel bij je thuis. Dus waarom niet vandaag nog proberen Pro To Go 3 – Black en ontdek de sensuele magie die deze speeltje heeft.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504045153