De Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse is de ultieme sextoy die een perfecte aanvulling vormt op je seksleven. Of je single, getrouwd of in een relatie bent, dit revolutionaire -speeltje biedt een uitstekende manier om je seksueel te verrijken en je partner te verrassen. Het is een uniek dubbelzijdig, pulserend speeltje met twee individueel te bedienen, krachtige motorzones die de diepste gepassioneerd enkelvoudige air pulse vibratiebewegingen produceren. Met Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator geniet je van dubbele stimulatie tijdens solo of partner seks.

Eigenschappen:
– Dubbelzijdig air pulsatie-speeltje met krachtige individuele motoren
– Twee vibratie zones voor verschillende ervaringen
– Comfortabel en gebruiksvriendelijk design
– Realistisch gevoel in een hygiënische, stille omgeving
– Compatibel met je lievelingsspeeltjes
– Compatibel met alle vormen van liefde

Wat is Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator?

Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator is een revolutionair speeltje dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat je in de best mogelijke omstandigheden plezier kunt maken. Het is een uniek sextoy dat is gemaakt van medisch siliconenmateriaal dat bewegingen voelt als realistisch veel dankzij het dubbele vibratiemechanisme. Beide motorzones werken vanuit een diep, gepassioneerd enkelvoudig air pulse vibratiebeweging, waardoor je dubbele stimulatie krijgt.

Hoe gebruik je Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator?

Het gebruik van Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator is erg eenvoudig. Door tegen het speeltje te drukken, start je de air pulse vibratie, waardoor je een dubbele stimulatie aan twee separaat te bedienen kanten krijgt. Je hebt de mogelijkheid om de vibratie te regelen door de beide motorzones apart te besturen. Hierdoor kun je ervaren wat voor jou het meest aangenaam en opwindend is.

Voor wie is Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator bedoeld?

Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator is ideaal voor gebruikers op zoek naar een nieuwe manier om plezier te hebben tijdens solo of partner seks. Als je op zoek bent naar een speeltje dat een nieuwe dimensie toevoegt aan je seksleven, dat hygiënisch, discreet en comfortabel te gebruiken is, dan is de Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator het product voor jou.

Hoe kan Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator je seksleven verbeteren?

Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator brengt een meeslepende sensatie terecht met een dubbele vibratie die vrijwel alle gebieden van de vulva samen tegelijkertijd stimuleert. Het voegt interessante elementen toe aan je seksleven, omdat je kunt genieten van de stimulatie die druppelsgewijs wordt toegediend, in tegenstelling tot conventionele vibratore). Daarnaast biedt het een hygiënische, veilige en stille klimaat waardoor je ongestoord kunt genieten.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator gebruiken?

De Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator is kompatibel met veel verschillende seksspeeltjes en toys. Het is compatibel met allerlei , 's, klemmen, , handen en monden. Het aanbrengen van een ander speeltje of speeltje aan de Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator kan deel uitmaken van een aantal verschillende sessies met nieuwe sensaties en meeslepend plezier.

Hoe reinig je Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator?

Het is belangrijk om Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator goed te reinigen na elk gebruik. Gebruik een niet-parfumvrij seksspeeltjereiniger en was de Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator met warm water en een milde zeep. Laat het speeltje vervolgens drogen. Voor langdurig gebruik is het raadzaam om een siliconenlubrificaat of glijmiddel te gebruiken.

Raden wij aan de Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator te proberen en te kopen in de seksshop Ladykiller.nl?

Ja, absoluut! Wij adviseren je om de Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator te proberen. Je zult er geen spijt van krijgen; het is een revolutionair product dat een nieuwe dimensie toevoegt aan je seksleven. Je kunt de Pro to Go 2 – Dubbele Air Pulse Vibrator eenvoudig en discreet bestellen en ontvangen via seksshop Ladykiller.nl. Goedkoop, gratis verzending en bekijk onze andere voordelige deals!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

4061504045108, 4061504045115, 4061504045122