Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse : hét ideale sextoy voor een ultieme sensuele ervaring. Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator wordt wereldwijd aangeraden als één van de meest innovatieve, stille en luxe sextoy voor uw seksleven. Dit speeltje combineert het toegankelijke powerplay met dual stimulation voor een heerlijke verwenning van jouw meest intieme zones.

De Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator bevat een krachtige motor, haptische sensaties en dual stimulation voor een complete en schokkende seksuele ervaring. Het stille motorgeluid verzekert je van een discrete seksbeleving. Je geniet van intensieve vibraties terwijl het speeltje ‘luistert' naar je lichaam. Daarnaast kun je het speeltje schoonmaken met water en toy cleaner.

WAT IS PRO TO GO 1 – DUBBELE AIR PULSE VIBRATOR?

Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator is speciaal ontworpen om de meest intieme delen te verwennen en zorgt voor intense dual stimulation. Deze innovatieve vibrator biedt constante bewegingen en een reeks haptische sensaties. Er worden twee verschillende openingen gebruikt om verschillende vibraties te hebben aan beide kanten van het speeltje, waardoor je uiteindelijk meerdere ervaringen hebt tijdens het gebruik.

HOE GEBRUIK JE PRO TO GO 1 – DUBBELE AIR PULSE VIBRATOR?

De Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator is vrij gemakkelijk te gebruiken. Als eerste maak je de vibrator schoon met water en toy cleaner. Druk op de knop om de vibrator in te schakelen. Houd de knop vast om de kracht te vergroten. Pas de vibraties aan aan jouw wensen met de meegeleverde afstandsbediening. Als je klaar bent, hou je de knop weer vast om de vibrator uit te zetten.

VOOR WIE IS PRO TO GO 1 – DUBBELE AIR PULSE VIBRATOR BEDOELD?

Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, ultra-discrete vibrator die een intense dual stimulation biedt. Deze sleutelhangervormige vibrator is voor iedereen geschikt en is ideaal voor mensen die naar een uitgebreid seksleven zoeken.

HOE KAN JE JE SEKSLIEF VERBETEREN MET PRO TO GO – DUBBELE AIR PULSE VIBRATOR?

Met Pro to Go – Dubbele Air Pulse Vibrator kun je je seksleven naar een hoger niveau tillen. De intensiviteit waarmee de dual stimulation je verwent, zorgt ervoor dat je extreme sensaties kunt ervaren. Daarnaast biedt deze stille vibrator je een geborgen, discrete beleving waarmee je lekker kunt genieten zonder dat anderen daar iets van zullen merken.

WELKE ANDERE SEXTOYSPEELTJES KUN JE GEBRUIKEN MET PRO TO GO 1 – DUBBELE AIR PULSE VIBRATOR?

Je kunt Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator gebruiken met veel andere sextoyspeeltjes. Dit speeltje is perfect te combineren met een remote controle , vibratorring of clitoraal stimulerende vibrator. Je kunt ook een masturbator, cockring of glijmiddel gebruiken om het avontuur nog spannender te maken.

HOE REINIG JE PRO TO GO 1 – DUBBELE AIR PULSE VIBRATOR?

De Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator is eenvoudig en hygiënisch te reinigen met warm water en toy cleaner. Laat het speeltje goed drogen voordat je het opbergt. Vergeet niet dat je de vibrator met water het speeltje schoon moet maken voor en na elk gebruik.

PRO TO GO 1 – DUBBELE AIR PULSE VIBRATOR PROBIEREN?

Probeer de Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator eens uit! Je zult je verbazen over het gemak waarmee je een geweldige sensuele ervaring kunt beleven. Pro to Go 1 – Dubbele Air Pulse Vibrator is een van de meest innovatieve, stille en luxueuze sextoys die onze seksshop aanbiedt. Kom langs bij Ladykiller.nl en ontdek alle mogelijkheden van deze verbazingwekkende vibrator.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

4061504045061, 4061504045078, 4061504045092