Pro Sensuele Swirl Thrust is een waar genot voor hen die op zoek zijn naar wat extra stimulatie. Dankzij de perfecte afmetingen van 18 cm biedt deze vibrerende dildo met zijn ronddraaiende bewegingen enorme genot. Voor zowel de beginnende als de ervaren gebruiker is de Pro Sensuele Swirl Thrust Dildo een absolute must-have.

Eigenschappen van Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm:
– Afmetingen van 18 cm
– Perfecte ronddraaiende bewegingen
– Ideale stimulatie voor zowel de beginnende als ervaren gebruiker
– Vibrerende siliconeschacht
– USB oplaadbare batterij

Wat is de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm?

De Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm is een krachtige sextoy die je zal verrassen met onuitputtelijke zaligheid. Deze dildo is uitgerust met een zeer sterke motor en vibrerende siliconeschacht die eenvoudig uit te schakelen is. Met een krachtige vibratie biedt de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm een unieke sensatie die je kunt vergelijken met het gevoel dat je ontvangt tijdens een heerlijke vrijpartij.

Hoe kan ik de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm gebruiken?

De Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm is eenvoudig te gebruiken. Het is een makkelijk hanteerbaar sextoy dat je snel kan aansturen met de afstandsbediening. Je kunt de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm als een traditionele dildo gebruiken. Je kunt ook experimenteren met verschillende snelheden, patronen en rotaties. De Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm voelt extreem veilig aan en hij heeft een ronddraaiende beweging waarmee hij zijn omgeving absoluut verandert.

Voor wie is de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm bedoeld?

De Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm is een perfect sextoy voor alle soorten personen. Voor degenen met een avontuurlijke geest, die op zoek zijn naar een zalige ervaring, is de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm een must-have. Door zijn ronddraaiende capriolen en heerlijke vibraties zal de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm zelfs de meest fanatieke gebruiker verrassen. Hoewel de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm een dildo is, is hij geschikt voor iedereen die op zoek is naar een geweldige sensuele ervaring.

Hoe kan de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm je seksleven verbeteren?

Je hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm te genieten. Je zult onmiddellijk gaan genieten van zijn vernieuwende bewegingen en sensuele vibraties. Voor degenen die op zoek zijn naar wat extra stimulatie, biedt de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm net wat extra's. Geniet van een ander niveau van sensualiteit en verrukking met de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm. Deze dildo zal je seksleven zeker verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm gebruiken?

De Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm kan als stand-alone seksspeeltje worden gebruikt. Maar het is enorm veelzijdig en mag daarom absoluut niet ontbreken in je collectie sextoys. Het betekent ook dat hij perfect is om samen te gebruiken met andere speeltjes en toys. Of je nou op zoek bent naar een vibrerende penisring, een krachtige clitorisstimulator of een vibrerende , met de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm dildo kun je garanderen dat je seksleven een boost krijgt.

Hoe moet je de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm reinigen?

Na ieder gebruik van de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm is het van belang om deze goed te reinigen. Gebruik lauwwarm water en een mild seksspeeltjesreiniger of een antibacteriële zeep om de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm grondig schoon te maken. Zorg ervoor dat je de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm na het reinigen goed afdroogt. Bewaar de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm daarna op een veilige plaats.

Probeer de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm en koop hem bij Ladykiller.nl

We nodigen iedereen uit om de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm te ervaren. Deze seksspeler zal het leven dat je leidt voor altijd veranderen! Wil je de Pro Sensuele Swirl Thrust – Dildo – 18 cm proberen? Kom dan snel naar Ladykiller.nl en bestel deze enorm populaire sextoy en ervaar zelf wat deze dildo allemaal te bieden heeft. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen. Maak je geen zorgen, je bent bij Ladykiller.nl in goede handen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

850013016662, 850013016679