Met de innovatieve Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth van Ladykiller.nl verhoog je je seksuele ervaringen naar ongekende hoogtes met 3 standen, die je doen zweven tussen liquid air, vibration & bluetooth technologie! Het is een perfecte combinatie van een exterior & interior stimulator. De exterior sensor leest body signalen via sensor technologie en past zich automatisch naar je lichaamssignalen aan om nauwkeurig aan jouw behoeften te voldoen. De interior stimulator Active Mode genereert frequentiepublicaties, waarmee je intense orgasmes kan ervaren.

Eigenschappen van Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth :
• Gepaternaliseerd design gemaakt van duurzaam silicone voor optimaal comfort en gebruiksgemak.
• 3 standen: Liquid Air, Vibration & Bluetooth.
• Touch Mode: activeer de functie met 1 druk op de knop.
• Unieke Active Mode: deze intelligente technologie past zich aan aan jouw lichaamstemperatuur, waardoor je meer controle hebt over het tempo, de sterkte én de duur van je stimulatie.
• Kan ook gebruikt worden met een partner.
• Makkelijk te reinigen.

Wat is Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth?

De Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth is een verfijnde sextoy voor elke seksuele levensstijl. Het heeft een innovatief en intuïtief ontwerp dat gemaakt is om jouw seksuele ervaringen naar ongekende hoogtes te brengen. Het bezit 3 standen: Liquid Air, Vibration & Bluetooth die zich aan je lichaamstemperatuur aanpast, waardoor je meer controle hebt over de sterkte, intensiteit en tijdsduur van je stimulatie. De silicone body is zacht en flexibel, gebouwd met duurzaamheid in gedachten.

Hoe gebruik je Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth?

Door de intuïtieve Touch Mode activeer je alle functies makkelijk door op de knop te drukken. Handel vervolgens naar wens met de 3 standen: Liquid Air, Vibration & Bluetooth. Gebruik de interne stimulant om het gevoel en de intensiteit die je nodig hebt te activeren. Met de Active Mode genereer je high frequency pulsaties en krijg je krachtige en intense orgasmes. Je kan de toy ook deeltijds of op afstand besturen met een partner.

Voor wie is Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth?

De Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth is bedoeld voor mensen met een actief en avontuurlijk seksleven die op zoek zijn naar een krachtige transitie van verschillende seksuele sensaties, voor zowel single als koppels. Door de verschillende standen, intuïtieve besturingsinterface, verfijnd design en duurzaamheid is de Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth een onvoorwaardelijke must-have voor iedereen die zijn seksleven liever naar het volgend niveau wil tillen.

Hoe kan Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth je seksleven verbeteren?

Door middel van juiste en intuïtieve seksuele stimulatie, kan je de Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth gebruiken om je seksuele ervaringen te verbeteren. Door deze verschillende standen kan je je seksleven een krachtigere boost geven, en de ervaringen zoal je solo seks of met een partner steeds verrassender, ontspannender en intenser te maken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth gebruiken?

De Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth is compatibel met alle andere speeltjes en sex toy's in de collectie van Ladykiller.nl. De toy is te gebruiken in combinatie met andere cordless producten die naast de external en interne stimulation ook directe clitorial stimulatie of G-Spotmassage aanbieden. Door de verschillende seksuele stimulaties in combinatie met het gepaternaliseerde design kan je je seksleven een drastisch edge geven.

Hoe moet je de Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth reinigen?

Reiniging is erg belangrijk als het gaat om de hygiëne bij seks toy's en speeltjes. We raden aan om je Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth na elk gebruik te reinigen met een milde antibacteriële zeep en warm water. Laat voor, na en tussen elk gebruik de toy volledig drogen, en doe alleen aan lichte oppervlakteschoonmaak met alcohol om bacterievorming te voorkomen.

Probeer de Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth bij Ladykiller.nl

De Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth is het perfecte perfecte seksspeeltje om jouw seksuele ervaringen naar ongekende hoogheden te tillen. Als je op zoek bent naar een toy die je meer controle geeft over je stimulatie, en een combinatie van liquid air, vibration & bluetooth technologie in één verschaffen, dan is Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth perfect voor jou. Beleef de ultieme seksuele ervaring door Pro 2 Generation 3 – Liquid Air, Vibration & Bluetooth direct te kopen bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504051840