Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator is een krachtig sextoy waarmee iedereen kennis kan maken met spectaculaire klitorale stimulation en aangename lichaamsmassage tijdens een intieme ervaring. Dit state-of-the-art sextoy brengt je de ultieme sensatie van stimulatie en genot die je tot nu toe alleen in je dromen hebt ervaren. Dit zijn de eigenschappen van de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator:

• Oplaadbaar, draadloos en waterdicht
• Twee verschillende motoropties
• Zijwaartse en roterende schokken om vrouwelijk genot en een diepe massage te bereiken
• 8 verschillende patronen voor verfijnde controle
• Eenvoudig te besturen met een bedieningsknoppen

Wat is Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator?

De Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator is een revolutionair sextoy met twee motoren voor jouw ultieme genot. Zoals eerder vermeld, is dit sextoy oplaadbaar, draadloos en waterdicht. De twee motoren hebben verschillende snelheden en aanpassingsmogelijkheden met 8 verschillende patronen van stimulatie. De Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator biedt niet alleen krachtige directe sensaties, maar ook een zijwaartse schok en roterende bewegingen om de geheimen van je eigen lichaam te ontsluiten.

Hoe wordt Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator gebruikt?

De Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator is een van de meest eenvoudig te bedienen sextoys. Wanneer je het sextoy met de stroom levert, activeert de een knop op het bovenste deel. Met deze knop kun je tussen de 8 verschillende stimulatiepatronen kiezen. Als je eenmaal de patroon gekozen hebt, pas je de intensiteit met een tweede knop aan. Je kunt altijd naar de lage stand terugkeren. Op hetzelfde moment kun je ook de intensiteit van de tweede motor aanpassen.

Voor wie is Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator bedoeld?

De Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator is de perfecte manier om een ​​intieme belevenis te hebben en is bij uitstek geschikt voor koppels, dankzij de twee motoren en de mogelijkheid om de intensiteit te waarmaken aan elke behoefte. Het sextoy is ook een erg handige manier om alleen te spelen en is ideaal om terwijl je alleen bent, de geheimen van je schoonheid te onthullen.

Hoe kan de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator je seksleven verbeteren?

De Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator is een perfecte manier om je seksleven te verbeteren. Dit sextoy heeft krachtige, maar tegelijkertijd zachte stimulaties voor sensueel genot, wat leidt tot hevigere orgasmes. Bovendien, gezien de twee motoren, kan het sextoy gebruikt worden als duo toy, toen twee mensen tegelijkertijd van de sensaties kunnen genieten.

Met welke andere speeltjes en toys je Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator kan gebruiken?

De Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator is zowel een solo als een duo toy. Hij past goed bij de meeste speeltjes en sextoys, voor zowel mannen als vrouwen. Van de verschillende , butt plugs en tot en cockrings; er zijn geen limitaties! Met de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator kun je elk sextoy veranderen in een tsunami van ultieme sensaties.

Hoe moet je de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator reinigen?

De Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator moet altijd gereinigd worden na gebruik, ook al is hij waterdicht. Gebruik een toy cleaner voor het verwijderen van bacteriën of een antibacterieel middel dat geen alcohol bevat. Gebruik ook een zachte droge doek om het sextoy schoon te maken.

Waarom de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator proberen?

Het is tijd om toe te geven dat de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator een revolutionair sextoy is waarmee je een sensuele ervaring krijgt die je tot nu toe alleen in je dromen hebt gehad. Met de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator ben je zelf de baas, dus waar wacht je nog op? Kom en upgrade je seksleven! Bestel nu de Pro 2 Generation 2 – Airpulse Stimulator in onze seksshop Ladykiller.nl en geniet van alle voordelen die het sextoy je biedt

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4061504009872