De Premium Siliconen Anal Snake van Ladykiller.nl

Ontdek het veelzijdige en comfortabele speelgoed voor spannende nachtelijke avontuurtjes

Het comfort

De Premium Siliconen Anal Snake van Ladykiller.nl is gemaakt van de meest comfortabele en -safe materialen. De buigzame siliconen is makkelijk en comfortabel in te voeren. De situatie kan op elk moment veranderd worden naarmate je meer of minder druk toepast bij het inbrengen.

De voordelen

Met de Premium Siliconen Anal Snake verken je je lichaam op een hele nieuwe manier. Ervaar heel wat sensuele avonturen alleen of met je partner door middel van deze snake. Je kan het gevoel van penetratie verhogen naargelang je wensen door hier andere speeltjes op in te voegen.

De eigenschappen

• Gemaakt van lichaamvriendelijke siliconen
• Buigzaam voor maximale sensatie
• Geen staart zodat je geen gevoel verliest
• Gemakkelijk te reinigen
• Afmetingen: 45,7 cm

Wat is de Premium Siliconen Anal Snake?

De Premium Siliconen Anal Snake is een slank en flexibel anal speeltje dat je heel gemakkelijk kan gaan verkennen. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, de Premium Siliconen Anal Snake is ideaal voor iedereen die het gevoel van penetratie wil verhogen. De snake helpt je om je grenzen te verkennen. De body-safe materiaal waaruit het speeltje gemaakt is zorgt ervoor dat je toestel geen schade zal oplopen tijdens het gebruik.

Hoe gebruik je de Premium Siliconen Anal Snake?

Gebruik eerst wat glijmiddel op basis van water. Je vindt hier geen siliconen-gebaseerd glijmiddel omdat dit niet goed is voor het speeltje. Probeer iets meer glijmiddel toe te voegen wanneer je het speeltje helemaal op zijn plaats hebt. Komt het speeltje tijdens het spelen uit de anus, dan gebruik je voorzichtig wat glijmiddel. Wanneer je nieuwe trucjes wilt leren, moet je langzaam gaan om te voorkomen dat je te veel druk uitoefent.

Voor wie is de Premium Siliconen Anal Snake geschikt?

De Premium Siliconen Anal Snake is geschikt voor iedereen die wil spelen met anale stimulatie. Het is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde anale spelers. Let er wel op dat het veilig blijft: trek het niet te hard aan, gebruik een glijmiddel en als dit alles niet genoeg is, dan adviseren we je best om geduldig te zijn.

Hoe kan de Premium Siliconen Anal Snake het leven in de slaapkamer spannender maken?

808De Premium Siliconen Anal Snake combineert sensueel en opwindend speelgoed. Door deze snake toe te voegen aan je seksleven, zal je een intenser orgasme kunnen ervaren. De snake is buigzaam en sterk, waardoor je zowel plezier en extatische sensaties kan ervaren. Ook kan je de snake combineren met andere anale speeltjes en koppel het met voor extra opwinding.

Hoe reinig je de Premium Siliconen Anal Snake?

De Premium Siliconen Anal Snake is heel gemakkelijk schoon te maken. Spoel hem eerst af met warm water. Je kan hem ook gebruiken met speeltjes waarop je andere gebruikte. Haal het glijmiddel tevoorschijn met een toycleaner en een apparaat dat speciaal hiervoor is ontworpen. Volg de stappen op de verpakking voor een goed reinigingsproces.

Probeer onze Premium Siliconen Anal Snake voor het ultieme anale plezier

Ben je klaar om je seksleven te upgraden? Probeer dan onze Premium Siliconen Anal Snake voor sensationele anale stimulatie. De snake is non-porus, hypoallergeen en duurzaam en zo gemaakt dat je voor elke ervaring de juiste sensaties krijgt. Naast de Premium Siliconen Anal Snake vind je in onze shop Ladykiller.nl ook andere categorieën interessante speeltjes zoals vibrators, strap-ons, sets en . Probeer ze uit voor het ultieme anale plezier.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421059651