In onze seksshop Ladykiller.nl bieden we de Power Panty – Lace Panties, Bullet and Blindfold aan. Dit is een set die bestaat uit een spannende dameslingerie in de vorm van kanten slipje met vibrator, een en een . Deze producten zijn ontworpen om avontuur, intieme relaties en plezier te versterken en je seksleven naar het volgende niveau te tillen.

Eigenschappen
– Een kanten Power Panty slipje
– Een draadloze bullet vibrator
– Een blinddoek

Wat is Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold?

Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold is een seksueel stimulerende set die bestaat uit een sexy kanten slipje, een draadloze bullet vibrator en een blinddoek. Het slipje heeft een speciale pocket waar je jouw bullet vibrator kunt opbergen, waarvan de kleur en afwerking perfect aansluiten bij de kleur van het slipje. Dit zorgt ervoor dat het geheel er sjiek en stijlvol uitziet. De blinddoek maakt het geheel af en hint naar sensuele spelletjes. Met Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold kun je ervoor kiezen om direct met jouw seksspeeltjes aan de slag te gaan of je partner eerst goed uit te dagen.

Hoe kun je Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold gebruiken?

Je kunt de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold gebruiken om je seks te verrijken en te versterken. Als je jouw partner voor je blinddoek aan de slag ziet gaan met de bullet vibrator in het slipje, geniet hij of zij nog meer van de sensaties. Of neem het blinddoekje jezelf voor om de vibrator ervaring intenser op te nemen. Je kunt de set ook gebruiken om je seksspeeltjescollectie mee uit te breiden en ermee te experimenteren.

Voor wie is de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold bedoeld?

De Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold zijn bedoeld voor stellen en individuen die op zoek zijn naar manieren om hun seksuele avonturen te verrijken. Het is voor iedereen geschikt, of je nu single bent of een relatie hebt, jong of oud, beginnend in het speelparadijs of alvast als pro onderweg.

Hoe kan de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold je seksleven verbeteren?

Met de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold kun je je seksleven verbeteren door je adembenemend verhogen. Door te experimenteren met het slipje, de bullet vibrator en de blinddoek kun je jouw intieme avonturen op het volgende niveau tillen. Je stelt je grenzen uit, doordat je sterker de sensaties in je lichaam kan bewust voelen en erop kunt reageren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold gebruiken?

Je kunt de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold gebruiken met verschillende speeltjes en toys. We adviseren je om er een massagekaars bij te gebruiken ter stimulatie van de zintuigen. Eventueel kun je er een glijmiddel bij gebruiken voor extra comfort.

Hoe moet je de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold reinigen en onderhouden?

Om de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold te reinigen, is het belangrijk dat je de stof en de bullet vibrator het beste met een mild zeep water en een zachte doek kunt reinigen. Zorg ervoor dat je de stift van de bullet vibrator niet direct in contact brengt met vloeistoffen. Ontkoppel de stroom aan het einde van de sessie.

We adviseren je om de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold eens uit te proberen

Met de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold opent er een nieuwe wereld vol sensuele ervaringen. Doe jezelf en je partner een plezier en bestel deze seksshop set vandaag nog voor een ervaring die je nooit meer vergeet. Je kunt de Power Panty – Lace Panties, Bullet Vibrator and Blindfold veilig bestellen bij Ladykiller.nl. Bestel vandaag nog en ervaar het plezier van een meeslepend intieme avontuur.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518039958