POTENZduo – Cockring Set is een revolutionaire knikkerring van PureLust die speciaal ontworpen is om het seksleven van stellen te verbeteren met extra grote vibraties. Het kenmerkt twee flexibele silicone cockrings die om beide testikels kunnen worden bevestigd. De knikkerring is bevestigd aan de meest bovenstaande silicone ring. Hierdoor zijn de vibrerende sensaties van het weer in contact komen met elkaar en stimuleren ze je tot het uiterste.

Eigenschappen POTENZduo – Cockring Set:
– Twee flexibele knikkerringen gemaakt van hoge kwaliteit, lichtgewicht siliconen.
– Verrijk je seksleven met stevige vibraties met één druk op de knop.
– Verleng je erectiestand om zo de seksuele genot te verhogen.
– Functie-toets om het trillen aan of uit te zetten.
– Hoge kwaliteit knikkerringen die eenvoudig en discreet te dragen zijn.

Wat is POTENZduo – Cockring Set?

POTENZduo – Cockring Set is een revolutionaire combinatie van een dubbele knikkerring en krachtige trillingen gemaakt door de innovatieve merk PureLust. De twee flexibele silicone knikkerringen bieden een uitstekende stevigheid en grote vibraties, die intensief mogelijk maken. Elk van de knikkerringen is uitgerust met trillfrequenties die het seksuele genot aanzienlijk versterken.

Hoe wordt POTENZduo – Cockring Set gebruikt?

Het gebruik van POTENZduo – Cockring Set is eenvoudig. Bevestig eerst beide knikkerringen rond uw testikels. Sluit daarna de bovenste knikkerring d.m.v. de speciale ring die wordt meegeleverd. Het vibrerende element is alleen geconcentreerd in de bovenste knikkerring. Druk vervolgens op de knop om de vibratie toeslaan. Met de fuincie-toets kunt u de trilling aan of uit zetten, waardoor u de intensiteit van de trillingen kunt regelen.

Voor wie is POTENZduo – Cockring Set bedoeld?

POTENZduo – Cockring Set is bedoeld voor stellen die op zoek zijn naar een manier om hun seksleven te verbeteren en hun genot te verhogen. Alles wat je nodig hebt om te beginnen zit bij de POTENZduo – Cockring Set: je kunt gelijk beginnen met trillen en heerlijke sensaties ervaren met je partner.

Hoe kan POTENZduo – Cockring Set je seksleven verbeteren?

Met POTENZduo – Cockring Set kun je de duur en kracht van je erecties verbeteren. De knikkerring helpt de bloedstroom naar penis te verbeteren om zo een betere en langere erectie te creëren. De intensieve vibraties zorgen ook voor extreme opwinding. Daarnaast reduceert het ook ongemak of vermoeidheid waarmee je te maken kunt krijgen tijdens het vrijen. Zo helpt POTENZduo – Cockring Set om het seksuele genot drastisch te verhogen.

Wat voor andere speeltjes en toys kun je gebruiken bij POTENZduo – Cockring Set?

POTENZduo – Cockring Set werkt prima als een solosensatie, maar ook in combinatie met andere seksspeeltjes en toys. , butt plugs, lezers en fetish producten werken ideaal in combinatie met de knikkerringen. Of je nu op zoek bent naar solo of partnerplezier, POTENZduo – Cockring Set is een onverslaanbaar trio van flexibiliteit, krachtige vibraties en genot.

Hoe kan ik POTENZduo – Cockring Set reinigen?

POTENZduo – Cockring Set is hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Gebruik warm water en een milde zeep om de knikkerringen te wassen. Dompel de ringen vervolgens onder in warm water gedurende 3 tot 5 minuten om binnen geruimte bacteriën en vuil te verwijderen. Droog daarna de play rings met een licht ademend doekje en bewaar ze separeer van andere speeltjes en toys.

Onze aanraden van POTENZduo – Cockring Set

Wij raden de klant aan om POTENZduo – Cockring Set te proberen, zo ervaar je het pure genot en de krachtige vibraties en verhoog je het plezier zelf, alsook met je partner. De producten van PureLust staan bekend om de kwaliteit en het comfort dat ze bieden. Koop de POTENZduo – Cockring Set vandaag nog online in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4028403156328