Oral Pleasure – genieten van de ultieme tintelende sensatie!

Met Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml kun je jouw seksleven een adembenemende upgrade geven. Met deze kleurrijke, smakelijke lipgloss heb jij en je partner een sexy tintelende spelletje voor jullie klaar.

Laten we eens kijken naar de features van deze seksueel stimulerende lipgloss:

• 13 ml lipgloss
• Verrijkt met verfrissende kruidenextracten en oliën
• Wateroplosbaar
• Laat een verkwikkende Minty smaak achter op je lippen
• Laat je lippen glanzen met een kleurrijk en sexy effect
• Stimuleert de bloedstroom en geeft een heerlijke tintelende sensatie

Wat is Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml?

Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml is een unieke seksueel stimulerende lipgloss verrijkt met verfrissende kruidenextracten en oliën. De gloss zorgt voor een tintelend gevoel wanneer deze aangebracht wordt op de lippen en is wateroplosbaar. Naast de verkwikkende minty smaak, laat de lipgloss je lippen glanzen met een kleurrijk en sexy effect. De blanke fluorescentie voegt ervan je lippen een extra boost te geven met een stralend kleurrijk effect.

Hoe wordt de Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml gebruikt?

Het eerste wat je moet doen is de lipgloss aanbrengen op de lippen door er heel lichtjes over te wrijven. Daarna laat je het product ongeveer een minuut intrekken. Hierna krijgt de verkwikkende Minty smaak en de tintelend gevoel voelbaar. De lipgloss zal een heerlijke sensatie door het hele lichaam geven en het is minder sterk dan een gewone, industriële lipgloss.

Voor wie is de Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml bedoeld?

Of je nu koppelt of single bent, voor alle seksliefhebbers en kuiperds is Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml de perfecte manier om je sekservaring te versterken. Naast het eindeloos genieten van de heerlijke sensatie die je ervaart door de lipgloss, is het gewoon heerlijk om je lippen te laten glanzen. De lipgloss is veilig om te gebruiken en is gemaakt van veilige ingrediënten.

Hoe kan Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml je seksleven verbeteren?

De Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml zal je seksleven een boost geven. Als je de lipgloss op je lippen smeert zul je een sexy verkwikkende smaak ervaren die je alvast opgewonden maakt. Het tintelend gevoel wat door je hele lichaam voelbaar is na het aanbrengen van de lipgloss, heeft een direct en intens effect ervaren. Door de tintelende sensatie ervaar je nieuwe sensaties en verdiep je je seksuele beleving.

Met welke andere sekstoys en speeltjes kun je Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml gebruiken?

De Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml is een heerlijke aanvulling op veel sekstoys en speeltjes. Het leuke aan deze lipgloss is dat het kan gebruikt worden samen met veel verschillende speciale orale speeltjes, zoals glijmiddel, glitters, , plakband, body paint of een heerlijke geurkaars. Zo kun je je lippen en het hele lichaam aanzetten voor de ultieme sekstoy ervaring.

Hoe reinig je de Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml?

De Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml is erg makkelijk te reinigen. Gebruik gewoon een vochtige doek en een mild milde zeep met lauw water om de flacon te reinigen. Laat de oliën in de lipgloss zitten voor een extra soepele smaak en een intense tintelende sensatie.

Probeer de Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml en koop hem nu in onze sexshop ladykiller.nl

Het is tijd om de Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml te proberen. Deze lipgloss geeft je lippen een intense tintelende sensatie die je seksservaring verbeeld. Met de lipgloss ervaar je een nieuwe wereld van seksuele verrukkingen. Je kunt de lipgloss nu kopen bij Ladykiller.nl, de ultieme online seksshop. Geniet van heerlijke sensaties met de Oral Pleasure – Tintelende Lipgloss – 13 ml.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010034