Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola: een seksspeeltje met veel voordelen

Heb je wel eens gedacht aan het verfristen van je seksleven met een bodypainting pure chocolade – chocola van Poème? Of misschien heb je gewoon zin om uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen? Wat je ook zoekt, onze Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola is precies wat je nodig hebt!

Eigenschappen:

– Encourageert sensuele liefde tussen partners en koppels
– Verrijkt je seksleven met een sensuele ervaring
– Gaat gepaard met chocola smaken
– 100% veganistisch
– Verkrijgbaar in verschillende versies.

Wat is de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola?

Wat is de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola?

Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola is een seksspeeltje die je seksleven naar een hoger level tilt. Deze bodypainting pure chocolade is veganistisch, biologisch afbreekbaar en 100% natuurlijk. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken en diktes, waardoor jij je perfecte keuze kunt maken. De chocolade is lekker en romig, en zorgt voor een nieuwe manier om jouw partner te verwennen.

Hoe kan de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola gebruikt worden?

Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola leent zich uitstekend voor fantasievolle en sensationele bodypainting. De romige chocoladesmaken zorgen voor een passende achtergrond voor jouw bodypainting kunstwerken. Je partner of koppel kan het bovendien overal op het lichaam aanbrengen.

Laat de chocolade een poosje intrekken, en geniet vervolgens met je partner van de heerlijke smaak. Probeer als extra invalshoek de tegenovergestelde kleuren: Trek chocolade over je partner, en stippel vervolgens de koude saus over jouw partner. Hoe kouder de kouder, hoe lekkerder de ervaring!

Voor wie is de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola?

Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola is een veelzijdig product en kan daarom gebruikt worden voor elke man en vrouw, koppel of gezinsrelatie die hun seksleven op een natuurlijke manier willen verbeteren. Het is ideaal voor degenen die een intiemere sensuele liefdeservaring willen ervaren met hun partner.

Hoe kan Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola je seksleven verbeteren?

De Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola is bedoeld om je seksleven nog intensere te maken. De chocolade smelten op je lichaam en voelen er romig, verfrissend en erotisch tegelijk aan.

Of je nu sensohlomische massage wilt geven of technieken uit een sensuele yoga beoefenen; deze bodypainting pure chocolade creëert een speciale omgeving. De chocolade smaakt verfrissend en laat je gevoelig aanraken. Wat je ook doet, de chocolade zal je helpen het erotische moment intenser te beleven.

Met welke speeltjes en toys kun je Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola gebruiken?

Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola is een seksspeeltje dat gecombineerd kan worden met veel andere erotische speeltjes en toys. Probeer het eens met een of penisring, of geniet samen met je partner van een lekkere massage met een erotisch speeltje.

Combineer ook eens de chocoladesmaak met een andere smaak. Er zijn ontelbare manieren om de erotiek met de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola te verhogen. Probeer , wax, of iets spannends met een vriendin.

Hoe reinig je de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola?

De Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola is gemakkelijk te reinigen met lauw water en een milde, vochtinbrengende zeep. Haal de chocolade met een papieren servet of doekje van het lichaam. Wrijf zachtjes om de chocoladeresten te verwijderen. Vervolgens kun je de resten van de chocolade verwijderen met een lauwwarm washandje.

Als er chocoladeresten op kleding of beddengoed achterblijven, kun je deze het beste met een schone, vochtige doek verwijderen.

Koop de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola in de seksshop Ladykiller.nl

Heb je onze Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola uitgeprobeerd en ben je verkocht? Gebruik deze chocoladesmaak van Poème om de erotiek en sensuele liefdeservaring met je partner opnieuw te beleven. Bestel vandaag nog de Poème – Bodypainting Pure Chocolade – Chocola bij Ladykiller.nl en beleef de meest intense seksuele momenten die je ooit hebt gehad!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010027