Pocket Rocket is de perfecte sextoy voor iedereen die op zoek is naar een krachtig en klein seksspeeltje dat perfect past bij ën. Met de Pocket Rocket kun je het beste uit je seksuele ervaring halen met een mini speeltje dat een grote impact heeft op je seksleven.

Hieronder een opsomming van de eigenschappen van de Pocket Rocket:

• Krachtige vibrerende kracht, inclusief twee vibratiepatronen
• Grootte en vorm perfect voor pleasuring
• Verstelbare stand
• Waterproof en makkelijk schoon te maken
• Klein en discreet
• Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen

Wat is Pocket Rocket?

De Pocket Rocket is een klein, krachtig speeltje dat ontworpen is om iemand optimaal te pleasuren. Het vibreren van de Pocket Rocket geeft je een intense stimulatie, of je het nu alleen of met een partner gebruikt. De Pocket Rocket is klein genoeg om gemakkelijk te verbergen in je handtas, maar heeft ook een krachtige vibratiekracht.

Hoe kan je de Pocket Rocket gebruiken?

De Pocket Rocket kan op verschillende manieren worden gebruikt. Naast de klassieke manier om het op je te gebruiken voor directe stimulatie, is deze sextoy ook erg geschikt om voorzichtig op het buikgebied te gebruiken, waardoor je op indirecte wijze je kunt stimuleren. Omdat de vibraties zo zacht en krachtig zijn, kun je eenvoudig je seksuele intensiteit controleren. Een andere manier om de Pocket Rocket te gebruiken, is het samen met je partner te gebruiken.

Voor wie is de Pocket Rocket bedoeld?

De Pocket Rocket is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een klein vibratie speeltje dat je kunt gebruiken om je seksuele plezier op een eenvoudige en krachtige manier te verhogen. Het is ideaal voor beginners alsmede voor ervaren seksspeelgoed liefhebbers. Door zijn kleine formaat en flexibele stand is hij ook uitermate geschikt voor koppels om samen te gebruiken.

Hoe kan de Pocket Rocket je seksleven verbeteren?

De Pocket Rocket is een van de meest krachtige vibratiespeeltjes voor zowel beginners als gevorderden. Door het intense vibreren, is dit seksspeeltje ideaal voor het verhogen en verrassen van je seksuele intensiteit. Het stille vibreren van de Pocket Rocket is bovendien ook nog eens erg discreet te gebruiken, waardoor je ermee door de stad kunt lopen zonder dat anderen er iets van zullen merken.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je de Pocket Rocket gebruiken?

De Pocket Rocket is uitermate geschikt voor het combineren met andere seksspeeltjes en toys. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een extra verrijking van je seksleven, kun je de Pocket Rocket combineren met een of . Door de krachtige vibraties van de Pocket Rocket in combinatie met de andere sextoys, wordt je seksleven les verrassend en spannend maken.

Hoe moet je de Pocket Rocket reinigen?

De Pocket Rocket is gemakkelijk schoon te maken door hem af te spoelen met lauwwarm water en milde zeep of sextoy cleaner. Daarna is het belangrijk om het speelgoed te drogen met een schone handdoek en zorg ervoor dat je het speelgoed niet laat weken in heet water, omdat de waterdruk dit speeltje kan beschadigen.

Aanbeveling om de Pocket Rocket te proberen en te kopen

Als je op zoek bent naar een kleine, krachtige sextoy met een intens vibreren, is de Pocket Rocket het ideale speeltje voor jou. Probeer de Pocket Rocket uit en ontdek hoe dit speeltje jouw seksleven naar een hoger niveau kan helpen. Je kunt de Pocket Rocket en alle andere seksspeeltjes en toys gemakkelijk online kopen bij seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084189