Pocket Plus – Toys Kit is een unieke set van sextoys en andere speeltjes – ontworpen om je seksuele humor te versieren met verbazend veel plezier. Dit revolutionaire sekshulpmiddel is gebaseerd op een briljant ontwerp dat zorgt voor een ongelooflijk plezierige sensatie – elke keer weer. Met de Pocket Plus – Toys Kit in het spel, krijgt plezier een nieuwe betekenis. Wie had gedacht dat dit kon?

Voordelen van de Pocket Plus – Toys Kit:

• Uniek systeem van sextoys en andere speeltjes voor opwindende avonturen.
• Geen noodzaak om ongewenste stoffen te gebruiken; dankzij de innovatieve designs zijn er geen stoffen nodig.
• Perfecte manier om een niet-seksuele situatie interessant te maken.
• Slimme morfine-effecten voor meer ontspanning en gezondheidsvoordelen met betrekking tot de seksuele gezondheid.

Wat is Pocket Plus – Toys Kit?

Pocket Plus – Toys Kit is een verbazingwekkende set van verschillende seksspeeltjes, zoals , eitjes, 's, penisringen, , anuspluggen, spankers, rollenspellen, kussensleuven en andere seksspeeltjes. Het concept is eenvoudig te begrijpen – door het centrale ontwerp is elk van deze sextoys perfect afgestemd op elkaar en brengt zo een unieke sensatie teweeg. Dankzij de afzonderlijke ingangspunten, verschillende materialen en tegenstrijdige ontwerpen creëert de Pocket Plus – Toys Kit een overdonderende sensatie en een sensationele climax waarmee het plezier op het hoogste peil komt.

Hoe gebruik je Pocket Plus – Toys Kit?

Pocket Plus – Toys Kit is een sekshulpmiddel dat kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Het gebruik is eenvoudig: stop eenvoudig de eitjes in de vagina en de verschillende sextoys in de anus en voilà: je hebt een perfecte combinatie voor optimaal seksueel genot. Al deze sextoys worden afzonderlijk van elkaar in het lichaam ingebracht en hebben een afzonderlijke functie, wat het plezier vergroot.

Voor wie is Pocket Plus – Toys Kit?

Pocket Plus – Toys Kit is ontworpen om iedereen te helpen het seksleven te verbeteren. Of je er nu mee aan het experimenteren bent, of je seksleven naar het volgende niveau wil leiden, de Pocket Plus – Toys Kit is de perfecte optie voor iedereen. Dankzij het slimme ontwerp van deze sextoy set, kunnen koppels zowel solo als in groepen intens genieten van een hoogwaardige seksuele ervaring.

Hoe kan Pocket Plus – Toys Kit je seksleven verbeteren?

De Pocket Plus – Toys Kit biedt de mogelijkheid om een avontuurlijk seksleven te leiden. Als je al weet dat je experimenteert met verschillende sextoys en andere speeltjes, dan biedt de Pocket Plus – Toys Kit hierin de juiste oplossing. De door de morfine-effecten veroorzaakte euforische sensatie die deze set biedt, zorgt ervoor dat je seksleven nooit saai wordt. Voortdurend zul je ervaren dat deze Pocket Plus – Toys Kit je seksleven naar een nieuw niveau tilt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Pocket Plus – Toys Kit gebruiken?

Pocket Plus – Toys Kit is een ideaal hulpmiddel om je seksleven te verbeteren. Je kunt de set gebruiken met andere speeltjes zoals glijmiddel, kunst- of echte penisringen, pillen of crèmes, vibrerend stimulatiemiddelen, watervibrators, paarse dildo's, waterdichte vibrators, tepelklemmen, smeermiddelen en meer. Al deze speeltjes zullen het plezier dat je met de set ervaart naar een nog hoger niveau tillen.

Hoe moet je de Pocket Plus – Toys Kit reinigen?

Voor het reinigen van de Pocket Plus – Toys Kit is geen speciale know-how vereist. Deze set kan eenvoudig met lauwwarm water en een milde zeep worden gereinigd. Lees de gebruiksaanwijzing goed door voordat je deze set gebruikt, omdat ieder sextoy op een specifieke manier moet worden gereinigd.

Probeer de Pocket Plus – Toys Kit nu!

Als je op zoek bent naar manieren om je seksleven te verbeteren en tegelijkertijd spannende avonturen wilt beleven, dan is de Pocket Plus – Toys Kit perfect voor jou. Probeer nu deze unieke sextoy set bij Ladykiller.nl en ervaar zelf het plezier en het genot waarvan iedereen alleen maar kan dromen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472908