Met de Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds voeg je extra spanning en sensuele opwinding toe aan je seksleven. Met dit multi-functional sextoy wordt seks spelen extra opwindend en kun je ervaren hoe het is om letterlijk te genieten van de 28 verstelbare vibraties en trillingen. De aan/uit knop en het draadloze afstandsbediening maakt het gebruik van de Plush Egg and Remote Control met 28 Speeds extra gemakkelijk. Dit sextoy is ideaal voor gebruik tijdens solo spelletjes of als je met je partner speelt.

Met Plush Egg and Remote Control met 28 Speeds beleef je een ongekende en plezier. De vibratie- en trillingspatronen maken het extra leuk om te bedienen en creëren een ervaring die je nog nooit hebt meegemaakt. Hieronder volgen de hoogtepunten van deze lustopwekkende sextoy:

• Krachtige vibraties en trillingen met 28 verstelbare functies.
• Compact en discreet design.
• Eenvoudig te bedienen via de aan/uit knop en het draadloze afstandsbediening.
• Gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk te reinigen is.

Wat is Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds?

Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds is een modern sextoy gemaakt van hoogwaardig materiaal dat de vrouwelijke lichaamsvorm volgt. Het ontwerp is comfortabel om te dragen en heeft een afgeronde vorm voor het hoogste comfort. Het heeft een draadloze afstandsbediening met 28 verstelbare snelheden en modi. Het compacte design maakt het sextoy heel discreet, waardoor het gemakkelijk onder je kleding te dragen is. Bovendien is het sextoy ook waterdicht, waardoor je geniet van de vibraties en trillingen in de douche, bad of sauna.

Hoe gebruik je Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds?

Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds is eenvoudig te bedienen. Als eerste moet je een voldoende sterkte batterij in het sextoy stoppen. Vervolgens zet je de schakelaar aan om de vibraties en trillingen met 28 verstelbare snelheden en modi in te schakelen. Je kunt het vervolgens direct bedienen met de aan/uit knop of de draadloze afstandsbediening, zodat je de controle hebt en het op de gewenste locatie kunt gebruiken.

Voor wie is Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds?

Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds is gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar extra spanning en opwinding in hun seksleven. Het sextoy is perfect voor solo gebruik of als stel, het creëert een ongekende seksuele spanning en het draadloze afstandsbediening maakt het extra opwindend.

Hoe kan Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds je seksleven verbeteren?

Met Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds wordt er voor gezorgd dat je seksleven weer spannend, sexy en exciting wordt. De trillingen stellen je zintuigen op scherp en nemen je mee op een avontuur waar je nooit eerder bent geweest. Het sextoy geeft je het gevoel dat je in het moment bent, waardoor je letterlijk kunt genieten van de verschillende vibraties en trillingen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds gebruiken?

Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds kun je gebruiken op zichzelf, maar het is ook heerlijk om te combineren met andere sextoys, artikelen, en seksspeeltjes. De interactie tussen de verschillende speeltjes en toys maakt seks spelen een stuk opwindender en zorgt voor een ervaring die je nooit eerder hebt gehad. Je kunt de Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds ook gebruiken bij bondage artikelen en handcuffs om er zeker van te zijn dat je de controle hebt tijdens het spelen.

Hoe moet je Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds reinigen?

Het is belangrijk om de Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds na elk gebruik te reinigen. Je kunt het sextoy reinigen met een milde milde zeep en warme water. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen of sterk parfumhoudende reinigingsmiddelen omdat dit het materiaal kan beschadigen, bovendien kun je het sextoy ook niet onderwerpen aan extreme temperaturen.

Aanraden om de Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sextoy waarmee je extra sensuele spanning kunt ervaren, dan is Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds een perfecte keuze. Met zijn 28 verstelbare vibraties en trillingen voeg je extra opwindend plezier toe aan je solo of partner spelletjes. We raden je aan om de Plush Egg and Remote Control with 28 Speeds te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl waar een uitgebreide selectie aan sextoys te vinden is, veilig, discreet en betrouwbaar.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

848518040084, 848518040091, 848518040107, 848518040114