Ontdek deze kant van je seksleven en maak kennis met de prachtige Pleather Pleasure – Mini Flogger. De Pleather Pleasure – Mini Flogger is een magische mix van sierlijk design en intense genot. Het is tijd om jouw seksleven op te spicen en nieuwe ervaringen met deze prachtige sextoy op te doen.

De volgende eigenschappen staan garant voor seksueel plezier:
– Gemaakt van stevige leren repen met ongelooflijke zachtheid
– De lange repen meet ongeveer 11cm
– De knop meet ongeveer 8cm
– Greep van stalen geborsteld staal
– Weegt slechts 200 gram

Wat is Pleather Pleasure – Mini Flogger?

Pleather Pleasure – Mini Flogger is een leren flogger met zachte touwslagen. De zachte repen geven het perfecte mix van dominerende genot in combinatie met stijlvolle erotiek. Met deze flogger is het mogelijk om spelletje met slap of harde slagen te spelen. De knop heeft het perfecte formaat om makkelijk te hanteren.

Hoe wordt de Pleather Pleasure – Mini Flogger gebruikt?

De Pleather Pleasure – Mini Flogger is een sextoy die je zowel alleen als met je partner kan gebruiken. Als je alleen deze sextoy gebruikt, hou je je partner en of jezelf dan in het donker. Je kunt ook diverse posities proberen waarin je Pleather Pleasure – Mini Flogger gebruikt. Voor de beginners is het belangrijk dat je eerst zachte slagen toepast. Je partner kan de kleine schokken ervaren waardoor de spelletjes die je speelt veel interessanter worden.

Voor wie is de Pleather Pleasure – Mini Flogger bedoeld?

Met deze sextoy kunnen de meest extreme fantasieën worden uitgevoerd. Pleather Pleasure – Mini Flogger is vooral bedoeld voor spelletjes in de slaapkamer en andere plekken waar er wordt ontdekt. Het is een interessante keuze voor ervaren stellen die op zoek zijn naar seksueel genot. Ook voor beginners die nieuw zijn in en seksspeeltjes zijn de Pleather Pleasure – Mini Flogger een ideale begin sextoy.

Hoe kan Pleather Pleasure – Mini Flogger je seksleven verbeteren?

Door de combinatie van subtiele seksuele stimulatie met have en zachte slagen, kan de Pleather Pleasure – Mini Flogger je seksleven een buitengewone boost geven. Extreem genot is de belangrijkste kenmerk van deze sextoy. Dit genot is zowel mentaal als fysiek. Met de Pleather Pleasure – Mini Flogger kun je veel meer spannende rollenspelletjes spelen.

Wat voor andere speeltjes en toys kan je met de Pleather Pleasure Mini Flogger gebruiken?

Met de Pleather Pleasure – Mini Flogger kun je diverse andere sextoys en speeltjes gebruiken om de seksuele ervaring te verhogen. Er zijn veel verschillende variaties die je met je partner kunt gebruiken voor een meer intense ervaringen. Je kunt er bijvoorbeeld ook andere - bij gebruiken om de band tussen jou en je partner te versterken.

Hoe kan de Pleather Pleasure – Mini Flogger worden gereinigd?

Hygiëne is het belangrijkste aspect met betrekking tot sextoys. De Pleather Pleasure – Mini Flogger moet worden gereinigd met een speciaal gereinigingsmiddel dat speciaal voor sextoys is gemaakt. Vergeet niet om de stang van het sextoy schoon te maken. Je kunt hier ook een zachte, vochtige doek voor gebruiken die speciaal voor sextoys is gemaakt.

Probeer de Pleather Pleasure – Mini Flogger

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier van genot en een ervaren kunnen zijn met betrekking tot sextoys, dan is de Pleather Pleasure – Mini Flogger een perfecte sextoy. Dit is de perfecte seksuele stimulans om je seksleven te verrijken. Je kunt deze geweldige toy bestellen in seksshop Ladykiller.nl. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van de enorme mate van genot die ermee te beleven is. Verrijk je seksleven door de leren flogger die zacht genot in combinatie met pure erotiek creëert.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518009159