Pleasure Ring – Cockring: uitstekend voor een gezonde, avontuurlijke seksleven

Met de Pleasure Ring – Cockring kun je je seksleven naar een nieuw niveau tillen. Dit speeltje is vrij eenvoudig, maar erg effectief en kan je een geweldige stimulatie bezorgen. Dankzij de Pleasure Ring – Cockring heb je een extra langdurige erectie en geniet je van een intensere orgasme. Elke seksuele ervaring met de Pleasure Ring – Cockring is uniek. Deze bekroonde cockring is gemaakt van comfortabel en veilig siliconen, waardoor hij perfect aansluit om je penis en tegelijkertijd gebruikscomfort biedt. Met de Pleasure Ring – Cockring kun je dus veel urenlang plezier hebben en pas echt genieten van het avontuur.

Kenmerken Pleasure Ring – Cockring

  • Gemaakt van comfortabel en veilig siliconen
  • Kleine diameter wordt gekenmerkt door uitermate soliede kwaliteit
  • De cockring houdt de bloedcirculatie volledig op peil
  • De cockring is waterdicht en kan worden gereinigd met lauw water en intieme gel
  • De sterkte en rekbaarheid zorgen voor meer stimulatie
  • De effen structuur zorgt voor een optimaal gebruikscomfort
  • De afstand tussen de twee cockrings is volledig afneembaar

Wat is de Pleasure Ring – Cockring en hoe werkt het?

De Pleasure Ring – Cockring is een cockring met twee kleinere cockrings aan de achterkant. Dit maakt hem ideaal voor sessies van meer dan één uur! Deze pleziermakers zijn samen te voegen of los te halen waardoor er verschillende invalshoeken ontstaan waardoor je seksleven een nieuwe vibe krijgt. Het is een uitstekend speeltje voor koppels, maar ook als single speeltje geschikt. Het duwt de bloedcirculatie bij mannen op en houden de penis stevig vast, waardoor ze langer een stevige erectie behouden voor een intenser orgasme.

Hoe gebruik je de Pleasure Ring – Cockring?

Het is eenvoudig om de Pleasure Ring – Cockring te gebruiken. Allereerst bepaal je de grootte die je nodig hebt en dan bevestig je de cockring daaromheen. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, omdat de cockring de penis aan de basis strak omhult. Zorg ervoor dat de cockring niet té strak zit, anders voelt het ongemakkelijk aan en ervaar je geen extra stimulatie. Eens tijdens de seks, beperk je de bloedcirculatie. Op deze manier wordt de erectie veel intenser en duurt deze langer.

Voor wie is de Pleasure Ring – Cockring geschikt?

De Pleasure Ring – Cockring kan een grote boost geven aan het seksleven van iedereen, maar is vooral geschikt voor mannen die willen genieten van een intensere sekservaring. Het is een klein, eenvoudig speeltje, maar het kan enorm veel nuttige resultaten opleveren. Bovendien worden de pulsaties versterkt tijdens het orgasme, waardoor het net lijkt alsof je elke seconde een orgasme hebt.

Hoe kan de Pleasure Ring – Cockring het leven van onze klanten verbeteren?

Met de Pleasure Ring – Cockring kunnen onze klanten hun seksleven naar een ander niveau tillen. Ze kunnen meer plezier, intensere orgasmes en betere bloedcirculatie ervaren. Daarnaast kunnen klanten de Pleasure Ring – Cockring combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl om hun seksleven nog meer op te spicen. Sommige klanten hebben ook baat bij de extra druk die de cockring op de penis uitoefent, waardoor ze minder snel ejaculeren.

Hoe reinig je de Pleasure Ring – Cockring?

Het is belangrijk dat je de Pleasure Ring – Cockring regelmatig reinigt met intieme gel en lauw water. Na elke use voorkom je schade aan de Pleasure Ring – Cockring en dure vervangen. Sluit de cockring na het gebruik en voor het reinigen goed af en laat hem gedurende 10 minuten luchten.

Laat je verrassen door ons assortiment in Ladykiller.nl

We hebben een breed assortiment aan speeltjes in onze shop Ladykiller.nl waarmee je perfect kunt experimenteren met de Pleasure Ring – Cockring en je seksleven een boost kan geven. Onze collectie omvat , 's, bevestigingen, , anale pluggen, lubriecant en meer, allemaal van hoogwaardige kwaliteit! De perfecte manier om je seksleven avontuurlijk te maken. Dus als je op zoek bent naar plezier en avontuur in de slaapkamer, bezoek dan zeker een keer onze website. Onze vriendelijke team staat klaar om je te helpen met een glimlach.

Probeer vandaag de Pleasure Ring – Cockring uit en beleef onvergetelijke seksuele avonturen

Als je zin hebt in een intenser seksleven, dan is de Pleasure Ring – Cockring een perfecte optie. De combinatie van de juiste maat, optimale sterkte en rekbaarheid, de unieke afstand tussen de twee cockrings en waterbestendigheid maken de Pleasure Ring – Cockring tot een goede investering in enorm veel plezier. Wees dus niet bang om te proberen, koop jouw Pleasure Ring – Cockring vandaag nog. Voel het aan en beleef fascinerende seksuele avonturen zowel alleen als met je partner.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3059948001157