Een realistische gezelschapsdildo: de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm

In onze vernieuwde shop Ladykiller.nl vind jij een schat aan fantasievolle en spannende speeltjes die je slaapkamerleven naar het volgende niveau kan brengen. Onze 's brengen je in vuur en vlam. Met de realistische Pleasure Cock – Dildo – 9″/22,5 cm als welkome gast in je slaapkamer, voel jij je helemaal op je gemak en kom je buiten je fantasie.

De 9 inch/22,5 cm grote Pleasure Cock is een realistische plastische dildo die gemaakt is van hoogwaardig materiaal dat speciaal ontwikkeld is voor intens en comfortabel plezier. Met zijn volle en milt-achtige glijeigenschappen, heeft deze dildo alles wat je nodig hebt voor een intens klaarkomen.

De functies en voordelen van de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm

De Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm is jouw ideale partner om het leven in de slaapkamer een stuk spannender te maken. Met een lengte van 9 inch/ 22,5 cm en een realistisch ontwerp, word je bijna verleid om te geloven dat je een echt persoon liefkoost. Maar de volgende uitgebreide lijst aan functies zal je zeker overtuigen:

  • Realistic rubberen dildo met een lengte van 9 inch/22,5 cm
  • Zacht verwarmend materiaal voor extra comfort
  • Gevormde rug om extra genot te ervaren
  • Gewichtsverlies voor een lustig ritme en veel flexibiliteit
  • Flexibele body en voelt bijna net zo echt als bij een echte geliefde
  • Gemaakt van duurzaam en milt-achtig materiaal

Wat is de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm?

Met een lengte van 9 inch/22,5 cm is de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm perfect voor iedereen en gemaakt voor uren intens plezier. De dildo is gemaakt van hoogwaardig plastisch materiaal waardoor hij voelt alsof hij echt bij je hoort. Met het realistische ontwerp ervaren gebruikers de gevoeligheid en aantrekkelijkheid die je alleen bij een echte geliefde ervaart.

De Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm heeft een comfortabel gevormde rug om je extra te verleiden. Je kunt ook een verscheidenheid aanheden en snelheden uitproberen. Gebruik hem stevig voor het ultieme genot, of langzaam voor rustig genot. Wat je ook doet, je zult zeker klaarkomen.

Hoe gebruik je de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm?

Met de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm ben je altijd klaar om voor een avontuur te gaan. Door de realistische vorm en gladheid is hij perfect voor beginnende en meer ervaren gebruikers. Begin met je favoriete glijmiddel en ga op avontuur. Je kunt de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm met je handen verkennen, je favoriete opening of je meest gevoelige plekjes.

De Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm is het leukst als hij wordt gebruikt met actieve bewegingen met de handen of met hulpstukken. Je kunt hem ook gebruiken voor spannende anale avonturen. Maar wees voorzichtig en onthoud dat het leukste avontuur kan starten als je goed voor jezelf zorgt.

Voor wie is de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm geschikt?

De Pleasure Cock – Dildo – 9″ /22,5 cm is een perfecte vriend voor al je verkenningen. Of je nou op zoek bent naar een nieuw speeltje of al ervaren bent met seksspeeltjes, de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm zal je zeker verrukken. Je zult de stevige rubberen consistentie, het realistische gevoel en de smooth touch ervaren en met het comfortabel gevormde design, zal je klaar komen.

Hoe kan de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm je leven verbeteren?

Of je nu alleen bent of met een partner, de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm is jouw perfecte partner tijdens momenten van intiem genot. Met dit schitterende speeltje kun je kiezen tussen veel verschillende standpunten en bewegingen om je ultieme niveau van genot te bereiken.

Met zijn realistische vorm en consistentie is hij ideaal om te combineren met andere speeltjes die je vindt op Ladykiller.nl. Je kunt er ook voor kiezen om de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm te gebruiken met je favoriete glijmiddel voor meer gevoeligheid en warmte tijdens intieme momenten.

Hoe reinig en onderhoud je de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm?

Na gebruik is het belangrijk dat je de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm goed reinigt met warm, zeepwater. Daarnaast adviseren wij om de dildo na elk gebruik te desinfecteren met een seksspeeltje-reinigingsmiddel.

Als je de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm niet gebruikt is het belangrijk dat je hem in een opbergzakje bewaart om te voorkomen dat je speeltjes beschadigd raken door vuil, stof of direct zonlicht.

Probeer vandaag nog de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm

Of je nou single of in een relatie bent, we hebben alle vertrouwde dildos en andere intieme speeltjes die je nodig hebt voor een avontuurlijk en spannend leven. Neem een kijkje in onze shop Ladykiller.nl en bekijk onze collectie vol met , paarspeeltjes en seksspeeltjes waarmee je elk hartstochtelijk avontuur creëert.

De Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm is een van die weetjes die je fantasie boordevol maakt. Met zijn realistische vorm en gewichtloos design, je jouw avontuurlijke leven nog spannender! Durf het aan en heb de spannende sekservaring waar je altijd al van gedroomd hebt met de Pleasure Cock – Dildo – 9″ / 22,5 cm. Proto! Koop hem nu!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888220180