Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml – De ultieme luxe!

De voordelen van Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml

Bij Ladykiller.nl koopt u de Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml van de bekende merk, Pjur. Deze glijmiddel en massagegel is perfect geschikt voor degenen die zichzelf, en hun partner, willen verwenne. Dit is misschien wel het meest ultieme luxe. De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml is de perfecte keuze voor al uw erotische avonturen. Deze massagegel en glijmiddel is niet alleen goed voor glijden tijdens seks en intieme massages, het is ook gemaakt met 100% vegan ingrediënten, wat betekent dat het een goede keus is voor veganisten.

Het voordeel van dit glijmiddel is dat het hydratatie biedt, wat betekent dat het je partner of jezelf helpt de weerstand en plooibaarheid van de huid te behouden. Het bevat ook vitamine E wat bijdraagt ​​aan de vermindering van rimpels en tekenen van veroudering. Daarnaast is het parfum- en kleurloos dus het kan als glijmiddel gebruikt worden alsook als massageolie.

Eigenschappen Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml

  • Ideaal als glijmiddel en massageolie, maar ook geschikt voor gebruik tijdens intieme beurten
  • Gemaakt met 100% vegan ingrediënten
  • Verrijkt met vitamine E om het verouderingsproces tegen te gaan
  • Geschikt voor veganisten
  • Parfum- en kleurloos, waardoor het veelzijdig te gebruiken is

Wat is de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml?

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml is een natte aanvulling aan alle erotische avonturen. Gemaakt van vegan ingrediënten, biedt het een comfortabele en hydraterende oplossing voor liefhebbers. Het glijmiddel en massagegel maken glijden gemakkelijker tijdens seksuele activiteiten en intieme massages.

De textuur van de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml vermindert de schade die bestaande tijdens intens seksueel contact. Met een mix van plantaardige extracten en vitamine E biedt het tegelijkertijd hydratatie aan de huid. Omdat het kleurloos en parfumloos is, is het veelzijdig te gebruiken.

Hoe wordt Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml gebruikt?

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30ml is veelzijdig te gebruiken voor vele individuele en partneractiviteiten. Voeg een klein beetje toe aan het intieme gebied van je partner of aan je eigen handen om het glijden en contact te verhogen. Het glijmiddel wordt aanbevolen als je op zoek bent naar een betere manier om te glijden tijdens partneractiviteiten.

Het is ook geschikt voor intieme massages, het is heerlijk om te gebruiken in combinatie met massagekussen voor een vlotte massage-ervaring. Voeg het toe op je extreem droge plekken op het lichaam om droge plekken te verminderen.

Voor wie is Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml?

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel product voor intieme activiteiten. Het maakt glijden gemakkelijker tijdens sekseuele activiteiten en intieme massages. Dankzij de mildheid en de vegan ingrediënten is het product ook geschikt voor veganisten en iemand met een gevoelige huid.

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml past in elke erotische sessie of intieme massage, aangezien het kleur- en parfumloos is. Met een luxueuze verpakking is dit glijmiddel het perfecte cadeau voor vrienden, partners of voor uzelf.

Hoe de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml het leven van onze klanten kan verbeteren

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml biedt onze klanten zoveel voordelen. Het glijmiddel hydrateert en verterkt de weerstand van de huid, waardoor het langer plooibaar blijft. Het bevat vitamine E, wat helpt bij het verminderen van tekenen van veroudering. Verder is het veganistisch dus goed voor alle veganisten.

Onze klanten kunnen de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml te combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl. Verder is het veelzijdig, het is kleur- en parfumloos dus is het perfect om als massageolie en glijmiddel te gebruiken.

Reiniging van de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml

Net als alle andere therapieën, is het belangrijk om hygiëne te behouden tijdens het gebruik van de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml. Na een avondje plezier is het belangrijk om het glijmiddel en masseerolie met warm water en zeep. Spoelen totdat het water kristalhelder is. Als u dat regelmatig doet, kunt u de levensduur van het product verlengen.

Verleidelijk plezier met de Pjur Vegan – Glijmgel en Massagegel – 30 ml! Zoek dit en andere erotische speeltjes in de shop Ladykiller.nl!

Met de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml zal elke intieme sessie een heerlijk avontuur zijn voor jou en je partner. De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml verhit je avonturen en zorgt voor veel comfort tijdens de hete seksuele momenten.

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml is niet de enige erotische enthousiasme die je zou kunnen ervaren. Bij Ladykiller.nl hebben we toys, lingerie, en nog veel meer om je leven in de slaapkamer live te maken. Doe je partner, vriend en vooral jezelf een genot en koop vandaag de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 30 ml.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

827160113148