Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml

Overtuig jezelf van de geweldige eigenschappen van de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml!

De en massagegels van zijn al bekend bij veel mensen in de erotische productenindustrie. Met de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml bieden we je de ultieme combinatie van comfort en genot. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor veganisten, maar is ook geschikt voor gebruik door niet-veganisten. Je krijgt gelijk na het aanbrengen een gereinigd gevoel en blijft langer comfortabel en glijdt en masseert makkelijk en soepel.

Voordelen van de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml

– Glijdt en masseert makkelijk en soepel
– Comfortabel en gereinigd gevoel
– Niet-plakkerig effect
– Speciale formule voor veganisten
– Verrijkt met sheaboter en amandelolie
– Inhoud: 100 ml

Eigenschappen van de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml is vrij van smaak- en kleurstoffen, parabenen en glycerine. Dezeformule heeft een speciale samenstelling die geschikt is voor veganisten maar ook gewoon voor iedereen die op zoek is naar een goede glijmiddel of massagegel. De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml is verrijkt met sheaboter en amandelolie, voor een natuurlijke glij- en massagebeleving. De smeerbare glijmiddel heeft een glossy textuur en is niet plakkerig, waardoor je minder snel van de ondergrond glijdt.

Voor wie is de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml geschikt?

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml is speciaal ontwikkeld voor veganisten maar is ook geschikt voor iedereen die op zoek is naar een goede glijmiddel en massagegel. Het is een soepele, gladde formule die comfortabel is en langer blijft zitten. Het heeft daarnaast ook een glossy textuur en een niet-plakkerig effect.

Hoe gebruik je de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml?

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml is gemakkelijk te gebruiken en heeft slechts een paar regels die je vooraf moet volgen. Breng de glijmiddel eerst in kleine hoeveelheden aan op de schaamstreek. Laat het een paar seconden intrekken en masseer zachtjes of gebruik jouw vingers. Breng meer glijmiddel aan als je meer verdamping nodig hebt.

Hoe kan de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml je helpen?

De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml is de perfecte oplossing als je tijdens seksuele contacten meer spoed en comfort wilt ervaren. De glijmiddel is perfect te combineren met andere speelgoed en die in onze shop Ladykiller.nl te vinden zijn. De glijmiddel is eveneens geschikt om te gebruiken als massagegel en verrijkt je ervaring met een soepele, gladde massage. Tot slot is de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml ook gemakkelijk schoon te maken.

Het is tijd om de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml te proberen!

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige glijmiddel of massagegel, dan is de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml absoluut de juiste product voor jou. De speciale formule is speciaal ontwikkeld voor veganisten, maar kan ook gebruikt worden door iedereen die op zoek is naar een glijmiddel of massagegel van topkwaliteit. Koop de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml in onze shop Ladykiller.nl en verrijk je seksuele ervaring met een comfortabeler en plezieriger ervaring. Aarzel niet langer en voeg de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml toe aan je verzameling speelgoed en accessoires.

Bovendien hebben we ook een grote collectie aan speeltjes en accessoires in onze shop Ladykiller.nl verkrijgbaar, waaronder , anale seksspeeltjes, dubbelpenetratie speeltjes en lubschepen. Door deze speeltjes en accessoires te gebruiken in combinatie met de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml, zul je je seksuele ervaringen naar een hoger niveau tillen.

Probeer de Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml vandaag nog uit in onze shop Ladykiller.nl en overtuig jezelf van de geweldige resultaten. De Pjur Vegan – Glijmiddel en Massagegel – 100 ml zal ervoor zorgen dat je altijd glijdend en comfortabel in de slaapkamer kunt genieten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

827160113155