De Pjur light Glijmiddel – 250 ml

light glijmiddel is het perfecte glijmiddel op basis van water dat ideaal is voor dagelijks gebruik. Met deze smetteloze glijmiddel als simpel alternatief kunt u een nieuw, onvergetelijk avontuur beginnen. Door de speciale samenstelling van Pjur light glijmiddel vindt u een vochtbalans in uw intieme relaties. De lichte consistentie van het glijmiddel verhoogt het comfort en de vind ervan tijdens het voorspel en de samenspel.

Voordelen van de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml

De Pjur light glijmiddel is een product van hoogwaardige kwaliteit dat ervoor zorgt dat de intieme relaties vlekkeloos verlopen. Deze kwaliteitsglijmiddel heeft brede toepassingen voor dagelijkse intieme momenten. Ten eerste bevat het geen conserveermiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. Daarnaast voorkomt het irritaties, biedt het een aangenaam gevoel, is het goed te verwerken, geeft het gladheid en voorkomt het ontstekingen. Met al deze voordelen garanderen we dat uw intieme relaties of een perfect onvergetelijke ervaring zullen zijn.

Een andere grote voordeel is dat de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml hypoallergeen is. Dit betekent dat het glijmiddel perfect is voor mensen met een gevoelige huid, zowel mannen als vrouwen. Ook maakt het uw seksleven veilig en hygiënisch door de gladde en slijtvaste stabiliteit. Bovendien is de Pjur light Glijmiddel gemakkelijk te gebruiken, omdat u dit glijmiddel gemakkelijk op de juiste plekken kunt aanbrengen zonder irritatie of allergische reacties.

Eigenschappen van de Pjur Light Glijmiddel – 250ml

Hieronder staan een aantal eigenschappen en voordelen van Pjur Light Glijmiddel – 250ml:

  • Zeepvrij
  • pH-neutraal
  • Bestand tegen zuur en basis
  • Hypo-allergeen
  • Zuurstof-vrij
  • Slipvast
  • Ontvlambaar
  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • Geparfumeerd

Wat is Pjur Light Glijmiddel?

Pjur light glijmiddel is een samenstelling van hoogwaardige ingrediënten op basis van water die als unieke formule geschikt is voor dagelijks gebruik. Het bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die aangenaam en vlekkeloos aanvoelen. Het is een uitstekende glijhulp voor comfort en hygiëne tijdens intieme relaties en erotische spelletjes.

Hoe gebruik je Pjur Light Glijmiddel?

Een van de voordelen van de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml is dat het glijmiddel gemakkelijk te gebruiken is. Als u de Pju Light Glijmiddel – 250 ml wilt gebruiken, neemt u eerst een kleine hoeveelheid in uw handpalm en verdeelt u het op de gewenste plekken. Kijk uit om het glijmiddel niet te dik aan te brengen, omdat dit de schrijning en het krachtig orgelpunt kan verminderen.

Als u de Pju Light Glijmiddel – 250 ml wilt gebruiken met een speeltje, heeft u extra glijmiddel nodig om de zuigkracht van het speeltje te verbeteren. Eerst smeert u het speeltje in op de plekken waar de zuigkracht moet worden vergroot. Daarna bedekt u het speeltje met een dunne laag glijmiddel. Daarna kunt u het speeltje veilig en hygiënisch gebruiken.

Voor wie is de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml geschikt?

Deze Pju light glijmiddel – 250ml is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Het is bestand tegen zuurstof, slijtvast, hypoallergeen en vrij van conserveermiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. Het geeft een aangenaam gevoel en voorkomt irritatie.

Het is ook perfect voor mannen en vrouwen. De Pju Light Glijmiddel – 250 ml is veilig op het oog en in gebruik. Het is ook gemakkelijk te combineren met speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl.

Hoe kan de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml het leven van onze klanten verbeteren?

De Pju Light Glijmiddel – 250 ml kan het leven van onze klanten sterk verbeteren met zijn soepele consistentie, zijn bevriezingsbestendigheid en het gebrek aan aan irriterende stoffen. De gladde consistentie van Pjur light glijmiddel bevordert de zuigkracht van speeltjes waardoor de geparfumeerde glijhulp ervoor zorgt dat de klanten een vlekkeloze ervaring hebben.

Daarnaast is de Pju Light Glijmiddel – 250 ml ook goed te combineren met andere speeltjes die we in onze winkel verkopen. Hierdoor kunnen onze klanten hun intieme relaties aanvullen met het juiste comfort en plezier.

Hoe reinig je de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml?

Het reinigen van de Pju Light Glijmiddel – 250 ml kan heel gemakkelijk worden gedaan. Om de glijmiddel op de juiste manier te reinigen, kunt u een absorberende doek of papieren handdoek gebruiken en de glijmiddel zachtjes met de hand afvegen. Daarna kunt u een absorberende doek gebruiken om de doek of het papier af te vegen. Als de glijmiddel nog steeds de vorm behouden buiten giet u wat warm water op het glijmiddel, en masseert het voorzichtig. Herhaal deze stappen elk uur totdat de glijmiddel helemaal gereinigd is.

Waarom de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml kopen bij Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl leveren we producten die een onvergetelijke ervaring bieden tijdens intieme relaties en erotische spelletjes. We hebben een breed aanbod aan speeltjes en andere producten die je leven in de slaapkamer spannender kunnen maken. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige product dat je seksleven comfortabel en hygiënisch maakt, dan is de Pju Light Glijmiddel – 250 ml zeker een goede optie.

We raden je aan om de Pju Light Glijmiddel – 250 ml in onze shop te kopen, zodat je optimaal kan genieten van een onvergetelijke ervaring zonder risico op allergische reacties. De Pjur Light Glijmiddel – 250 ml biedt een aangenaam gevoel bij gebruik en is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Kies vandaag voor de Pjur Light Glijmiddel – 250 ml in onze winkel Ladykiller.nl en maak je seksleven spannender!

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

827160100940