Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml bij Ladykiller.nl

Hoewel sex voor een groot deel liefde en gevoelens betreft, speelt de ervaring hier ook een grote rol. Iemand bekend met de juiste technieken en het gebruik van producten zoals glijmiddel kan haar of zijn prestatie in de slaapkamer als spannender ervaren. Ladykiller.nl heeft daarom als eerste in Nederland de Basic – 250 ml in het assortiment.

Een goed glijmiddel dat zacht en soepel aanvoelt is een absolute must voor lekkere avonden met je partner. Hier komt de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml om de hoek kijken. Deze glijmiddel is gemaakt van de allerbeste siliconen die de markt te bieden heeft. Dit betekent dat je heerlijk kan genieten van een lange, soepele vrijpartij, zonder dat je er bij na hoeft te denken dat je glijmiddel leeg raakt.

Functies en voordelen van de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml

– Niet vet
– Hypoallergeen
– Geschikt voor gebruik in combinatie met en speeltjes
– Helder en kleurloos
– Niet-irriterend
– Uitstekende glij-eigenschappen
– Long-lasting
– Geschikt voor alle soorten weefsels
– Voelt zacht op de huid

Wat is de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml?

De Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml is een lange-werkende glijmiddel met alles wat je nodig hebt voor lange, vrijpartijen. Gemaakt van siliconen, is dit middel uitstekend geschikt voor het gebruik in combinatie met condooms en andere speeltjes. Het is hypoallergeen, wat het ideaal maakt voor iedereen, zelfs voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Het is een heldere, kleurloze vloeistof die direct en soepel verdeeld kan worden.

Hoe moet je de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml gebruiken?

Om de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml te gebruiken, hoef je slechts een kleine hoeveelheid op je handen te plaatsen en vervolgens op de gewenste plekken te verspreiden. De Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml drijft gemakkelijk weg en biedt ervoor zorgt dat het vrijwel geheel wordt opgenomen door het lichaam. Voor optimaal gebruik dien je de voorgaande stappen steeds te herhalen totdat je voldoende glijmiddel hebt.

Voor wie is de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml geschikt?

De Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Vooral voor mensen met een gevoelige huid of allergieën is deze glijmiddel een echte must. Dit komt door het hypoallergeen karakter van deze glijmiddel. Ook voor het gebruik in combinatie met condooms en speeltjes is deze glijmiddel ideaal.

Hoe kan de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml het leven van onze klanten verbeteren?

Met de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml kan iedereen genieten van een lange, spannende avond. De lange-werkende formule betekent dat je niet steeds de glijmiddel hoeft bij te vullen, want het blijft gemakkelijk zitten waar je deze brengt. Het is ook uitermate prettig voor de gevoelige huid omdat de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml hypoallergeen is.

De Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml is ideaal om te combineren met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Door de lange-werkende formule hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken over het gebruik van de andere speeltjes. Voor het beste gebruik afhankelijk van de situatie, raden wij aan om te experimenteren met de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml.

Reiniging van de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml

Het is belangrijk om het speeltje dat je gebruik hebt na afloop te reinigen. De Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml is gemakkelijk af te wassen met lauw water en zeep. Daarnaast hebben we ook reinigingsspray in onze winkel Ladykiller.nl die je gebruikt kan worden. Het is belangrijk om na het reinigen het speeltje te drogen en daarna te bewaren.

Probeer de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml nu!

Als je op zoek bent naar een glijmiddel dat discreet, zacht en lange-werkend is, dan is de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml een Must-Have. Het is uitstekend geschikt voor gevoelige huid, condooms en alle soorten speeltjes waarmee je je seksleven spannender kunt maken. Wat nog beter is, is dat de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml gemakkelijk af te wassen is met lauw water en zeep. Bestel vandaag de Pjur Basic Glijmiddel Op Siliconenbasis – 250 ml bij Ladykiller.nl en ervaar de voordelen zelf! Bekijk ook ons assortiment aan andere speeltjes en geniet van je leven in de slaapkamer.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

827160104061