Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml, de perfecte liefdevolle aanvulling voor onze ervaren klanten!

Backdoor Panthenol Glijmiddel combineert extra zuigkracht met maximaal genot voor het veilige spelen met anale seks. De combinatie van panthenol en hydrating silicone geeft een comfortabel, liefdevol gevoel dat jou en je partner zoenen en strelen zal onderwater geven. Met het hoogwaardige Pjur glijmiddel zorgt je ervoor dat jullie plezier hebben met anale spelen.

De Pjur backdoor panthenol anaalglijmiddel is speciaal ontworpen om anale seks nog comfortabeler te maken. Het heeft een unieke formule die een langdurig, zacht gevoel garandeert zonder compromissen. Het panthenol, die wordt gebruikt in de formule, helpt om de irritatie te verminderen en heeft een verzachtende werking.

Dankzij de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml kan je:

• Plezier maken met anale seks zonder je zorgen te maken;
• Hebben een langdurige, zachte sensatie;
• Ervaren maximale hydratatie met silicone;
• Helpt bij het verminderen van irritatie;
• Verbetert de intimiteit tussen jou en je partner.

Wat is de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml?

De Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml is een hoogwaardig en magisch liefdevol glijmiddel, ontwikkeld door sekspopulairmerk Pjur. Het is speciaal gemaakt voor anale seks om ervoor te zorgen dat je van elke seconde van het spelen met anale seks kunt genieten met een sterk gevoel voor intimiteit tussen jou en je partner.

De formule is gecombineerd met panthenol en hydrating silicone om je een langdurig en comfortabel gevoel te geven, dat je helpt om op je gemak te voelen en momenten van plezier veel langer te laten duren. Panthenol helpt bij het verminderen van irritaties voor optimaal plezier en lange seanse van liefde zonder compromissen.

Hoe gebruik je de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml?

Gebruiken van de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml is heel eenvoudig. Breng op de gewenste plek een kleine hoeveelheid aan, en start met zacht strelende bewegingen om te genieten van het effect dat het glijmiddel op je huid heeft, totdat je klaar bent om door te gaan met anale seks. Beweeg het glijmiddel geleidelijk helemaal in om het effect te versterken en gebruik het glijmiddel meerdere keren voor maximaal genot.

Geschikte categorieën speeltjes bij Ladykiller.nl

De Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml is geschikt voor ervaren klanten die op zoek zijn naar een veilige en magisch liefdevolle middel om hun spelen met anale seks comfortabeler en intiemer te maken. In onze winkel Ladykiller.nl hebben we ook andere categorieën aan speeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kunt maken. Denk aan massagestaven, , klemmen, stijfheidcontrole gadgets, dildo's, ball stretchers en meer!

Reiniging van de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml

Net zoals elk ander sekstoy, is het belangrijk om de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml na elk gebruik goed schoon te maken. Als je hier geen aandacht aan besteedt, neemt de kans dat er bacteriën overbrengen toe. Droog de naughty toy dan goed af met een handdoek en bewaar het dan op plek waar het niet door mensenhanden geraakt. Op deze manier voorkom je irritaties en blijven de speeltjes in jouw winkel Ladykiller.nl hygiënisch en lekker fris.

Probeer de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml nu en ervaar het comfortabel en magisch liefdevolle effect

Als je ervaren bent in anale seks en op zoek bent naar een veilige en magisch liefdevolle manier om het comfortabeler te maken tijdens je speelse momenten, is de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml een must. Probeer het nu en ervaar het comfortabele en magisch liefdevolle effect zelf. In onze winkel Ladykiller.nl hebben we meer dan 840 sexspeeltjes om uit te kiezen, waarmee je je slaapkamerervaringen kunt upgraden met andere speeltjes in combinatie met de Pjur Backdoor Panthenol Anaal Glijmiddel – 250 ml voor nog meer plezier in de slaapkamer!

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

827160113872