Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel – 250 ml

Van alleen maar genieten met Pjur Backdoor Moisturising Glijmiddel van Ladykiller.nl

Lust is meer dan spel; het is een uitnodiging om de grens te verleggen en de liefde te verdiepen, in totale bevrediging. Met Backdoor Moisturising Glijmiddel heeft u een silky-smooth glijmiddel in handen waarmee u kunt genieten van een gelijkmatige intieme ervaring. Dit lichte intieme glijmiddel staat garant voor een intense genot met langere duur bij analoge spelletjes omdat de ingrediënten sneller worden opgenomen door de huid.

Ons Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel biedt de volgende voordelen:

  • Sterke analoge glijwerking voor een compromisloze genot
  • Decentrate siliconenstructuur voor hoogwaardige glijvoering
  • gebaseerd op siliconen voor absolute hygiëne
  • Snelle absorptie door de huid
  • pH-neutraal en hypoallergeen
  • Nourishment voor extra comfort
  • geschikt voor latex

Wat is Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel

Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel is het perfecte product als je gaat voor een intense beleving die langer aanhoudt. Deze parabenenvrije intieme glijvloeistof is damper- en stootvrij en is bedoeld om de intieme hybrid experience te verbeteren. De lichte glijvloeistof bereikt diepgaande hydratatie en heeft een zeer lange duur.

De Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel is een premium product voor analoge spelletjes en is speciaal ontwikkeld voor maximumcomfort en hydraterend genot. Het is geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waardoor het bedrijfsrendement en tenminste 99,7% niet-toxische stoffen die het risico op infecties significatief beperken. Zeer geschikt voor langdurig gebruik.

Hoe werkt Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel

Als u ergernissen bij het analoge spel met uw partner wilt voorkomen, is het belangrijk om dit intieme glijmiddel te gebruiken. Gebruik niet alleen het normale glijmiddel, maar voeg een extra laag toe in de vorm van Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel. Het is een hoogwaardig intiem glijmiddel gemaakt voor langdurig gebruik vanwege de natuurlijke formulering en heeft in tegenstelling tot andere analoge geen schadelijke bijwerkingen.

Het is de perfecte gelieve om uw analoge spelletjes de extra intensiteit te geven. Het is net zo eenvoudig in gebruik als je mag verwachten van een product: je hoeft alleen maar een paar druppels op je partner en jezelf aan te brengen voordat je begint. Sneller gebruikt u de betere resultaten.

Voor wie is Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel geschikt

Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel is perfect voor alle partners die experimenteren met het genot van anaal spel. Het brengt een extra hydratatie in het spel en helpt bij het elimineren van eventuele frustraties van het moeten aanpassen aan het extra gevoel. Zowel voor mannen als voor vrouwen kan dit intieme glijmiddel een waardevolle bijdrage leveren aan hun persoonlijke ontdekkingsreis door bedwelmende sensualiteit.

Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel kan ook worden gebruikt bij het gebruik van speeltjes of condooms. Omdat het condoomvriendelijk is, hoeven liefhebbers van extra spanning zich met dit intieme glijmiddel geen zorgen te maken over de reactie die het product zou kunnen hebben op condooms.

Het is zeer geschikt voor mensen met een instabiele pH-balans en die last hebben van een jeukende of verkleuring in andere intieme gebieden. Het kalmeert het geïrriteerde slijmvlies en ondersteunt het herstel van het glandulaire systeem, waardoor het welzijn op lange termijn wordt behouden. U hoeft zich met dit intieme glijmiddel geen zorgen te maken over klachten na de face-off!

Hoe de Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel het leven kan verbeteren

Met Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel aangeschaft bij Ladykiller.nl kunnen liefhebbers van experimenten in de seksuele afdeling ervan genieten met extra hydratatie, krachtige glijwerking en een extreem lange duur. Met dit intieme glijmiddel krijgen de partners de gelegenheid om maximale bevrediging te bereiken en om te gaan met de gevoelens die het biedt.

Met een brede selectie van andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl, kunnen onze klanten Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel gebruiken om alle andere speeltjes op een comfortabele manier te koppelen. Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd, afhankelijk van het doel en het gewenste resultaat.

Hoe u de Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel moet reinigen

Als het intieme glijmiddel na verloop van tijd vervuilt of vervisseld moet worden, is het reinigen van het silky-smooth materiaal een eenvoudig en eenvoudig proces. U kunt de Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel schoonmaken met water en warm zeep of stel het in een mild detergent met warmwater op een laag vuur. Droog het materiaal een paar minuten en ga vervolgens verder met de dag.

Probeer Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel vandaag nog bij Ladykiller.nl

Met de beste intieme glijmiddelen van Ladykiller.nl kunnen liefhebbers van experiment in de slaapkamer met een assortiment aan toys, outfits, voedingsmiddelen en een opwindende bedpartner ontmoeten.

Bij ons kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor een memorabele en opwindende seksuele ervaring met Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel. Het intieme glijmiddel voegt een extra enhancing touch toe aan de gehele afloop en garandeert aan beide kanten een intense en bevredigende verovering.

Dus, neem vandaag Pjur Backdoor Moisturising Anaal Glijmiddel in uw slaapkamerspelaren en ervaar de extase waarvan anderen alleen kunnen dromen. Kom Blij; Kom Winkelen bij Ladykiller.nl!

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

827160110239