De Pipper – Masturbator is een uitvoering van de standaard masturbator, gemaakt van zacht siliconen materiaal dat flexibel is en ervoor zorgt dat je het meest genot ervaard van een stevig maar comfortabel realistisch gevoel waardoor je nog meer geniet. De Pipper – Masturbator is wel erg veelzijdig en heeft diverse functionaliteiten die je seksleven optimaliseren. Met deze masturbator maak je letterlijk en figuurlijk de meest kostbare herinneringen. Hieronder volgt een uitgebreide omschrijving van de kenmerken van de Pipper – Masturbator:

Eigenschappen:
– Gemaakt van een flexibel, siliconen materiaal met een realistische textuur die zorgt voor een stevig maar comfortabel gevoel
– Compatibel met water-basis , waardoor je kan genieten van een kolossaal glijgenot
– Onderwaterdichte functie
– Eenvoudig schoon te maken
– Complete verpakking met een glijmiddel, speeltje ter stimulatie en een instructedoos

Wat Is de Pipper – Masturbator?

De Pipper – Masturbator is een van de meest populaire op de markt. Het is een zacht siliconen materiaal dat een flexibele structuur heeft. Met deze masturbator ervaar je de meest realistische seksuele ervaring.

Wat de Pipper – Masturbator zo uniek maakt, is dat alle zintuigen worden gestimuleerd. Het materiaal voelt warm aan, het heeft een luxueuze textuur waardoor het voelt alsof je in contact met een echt persoon bent.

De masturbator heeft een onderwaterdichte functie, waardoor je ook onderwater kunt genieten. Hij is uitgerust met vier verschillende geavanceerde vibratie-opties. Deze vibraties varieren in intensiteit, waardoor je kunt experimenteren met verschillende sensuele standen.

Bovendien is de Pipper – Masturbator eenvoudig te reinigen. Hij wordt geleverd met een complete verpakking, gemaakt met een glijmiddel, een speeltje voor de stimulatie, en een instructedoos.

Hoe Gebruik Je de Pipper – Masturbator?

De Pipper – Masturbator is eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen maar het glijmiddel toe te voegen aan de masturbator en vervolgens de miniatuur knop in om de vibraties in te stellen. Als je klaar bent, hoef je alleen maar de vibraties uit te schakelen en de Pipper – Masturbator af te vegen met een schone doek.

Het is belangrijk om op te merken dat de Pipper – Masturbator alleen geschikt is voor intern gebruik. Hij mag niet worden gebruikt voor clitorale, anale of vaginale stimulatie. Ook mag je nooit direct op de apparatuur drukken.

Voor Wie Is de Pipper – Masturbator Bedoeld?

De Pipper – Masturbator is ideaal voor alle personen die een realistische seksuele ervaring willen hebben. Of je nu hetero, homo of bent, met deze product ervaar je een onvergelijkbaar genot dat je zult waarderen.

Ook is Pipper – Masturbator perfect voor vrouwen die graag willen experimenteren met sensuele standen. Het biedt je het genot van het voelen van weerstand, waardoor je nog meer van orgasmen kunt genieten.

Hoe Verbetert de Pipper – Masturbator Je Seksleven?

Het beste aan de Pipper – Masturbator is dat het alle zintuigen stimuleert. Je zult al het genot ervaren dat je met een echte partner kunt hebben. Maar je kunt ook genieten van je eigen verbeelding. Het gevoel dat het flexibele materiaal je geeft, wil je telkens ervaren.

Bovendien geeft de Pipper – Masturbator je de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende sensuele methoden. Je zult nieuwe manieren leren om klaar te komen, waardoor je seksleven verandert in een explosief avontuur.

Met Welke andere Speeltjes en Toys Je Kan Gebruiken Met De Pipper – Masturbator?

De Pipper – Masturbator is perfect te gebruiken met andere speeltjes en toys. Je kunt hem bijvoorbeeld koppelen met schoudervibrators. Er zijn ook siliconen ballen waarmee je verschillende soorten stimulatie kunt ervaren. Bovendien is er de Kegel Trainer, waarmee je je bekkenbodemspieren kunt versterken en trainen.

Je kunt ook laten slingeren met de Dubbel Shoelace dat de moeilijkste posities met een combinatie van duurzaamheid en comfort toestaat. Of je kunt kiezen voor de Rabbit , die validiteit combineert met een fluisterstille en massagesensatie voor een echt sensueel genot.

Hoe Je De Pipper – Masturbator Schoon Moet Reinigen

De Pipper – Masturbator is zo ontworpen dat hij eenvoudig gereinigd kan worden. Je hoeft alleen maar een milde, antiseptische zeep op het materiaal aan te brengen en vervolgens het product af te vegen met een schone doek.

Het is belangrijk dat je het product goed afspoelt om eventuele resten zeep te verwijderen het product vervolgens goed laat drogen voor je het opbergt.

Probeer de Pipper – Masturbator Nu en Koop Hem Bij Ladykiller.nl

We zijn er van overtuigd dat je verbaasd zult zijn hoe de Pipper – Masturbator je seksleven vernieuwt. We raden je sterk aan om deze product te proberen en ervoor te zorgen dat je geniet van de beste seksuele ervaring die je ooit hebt gehad. Je kunt de Pipper – Masturbator nu kopen met een paar klikken bij Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472670