De Pink Heart – Butt Plug Set – 3 stuks is een set zeer comfortabele butt plugs welke ervoor zorgen dat je het hoogst mogelijke plezier en voldoening uit je seksleven kunt halen. De set bestaat uit drie stuks, die elk een andere maat hebben en elk een andere ervaring bieden. Comfort en veiligheid staan bij de set voorop, en maken van de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks de perfecte beginnersplug voor zowel mannen als vrouwen.

De eigenschappen van de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks:

– Drie comfortabele stille pluggen van verschillende maten;
– Gemaakt van -safe siliconen;
– Zeer zacht en comfortabel;
– Uitstekende keuze voor beginners;
– Geen speciale skills of technieken vereist;
– Verkrijgbaar bij Ladykiller.nl.

Wat is de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks?

De Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks is een zeer comfortabele lijn van die je seksleven een extra dimensie kunnen geven op een veilige en comfortabele manier. De set is perfect voor anal play, en biedt een aantal interessante mogelijkheden voor degenen die nieuwsgierig zijn om hun eerste ervaringen met te verkennen. De 3 stuks van de set zijn gemaakt van hoogwaardig, body-safe en allergievrij siliconen. Dit maakt de pluggen zeer comfortabel is om mee te spelen.

Hoe kan je de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks gebruiken?

De Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks is perfect om te gebruiken om aangename sensaties te creëren voor degene die warm wordt van anale stimulatie. Beginnen met anale seks is nooit makkelijk, maar deze set kan een rustige en comfortabele introductie geven in wat mogelijk is met anale seks. De set bevat 3 pluggen van verschillende omvang, zodat je een omvang kunt kiezen die het beste bij je past. De kleinste plug is ideaal voor de eerste ervaringen, terwijl de grotere je doorstap naar een meer intens plezier wordt. In tegenstelling tot veel andere , biedt de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks geen speciale technieken of skills voor gebruik: het is simpelweg plaatsen en genieten.

Voor wie is de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks bedoeld?

De Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks is de perfecte manier voor mensen om kennis te maken met anale seks op een comfortabele en veilige manier. De 3 stuks van de set variëren van klein tot groot, zodat iedereen een passend formaat en sensatie kan kiezen. Ook ervaren gebruikers van sextoys kunnen genieten van de levendige en prikkelende sensaties die deze set biedt.

Hoe kan de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks je seksleven verbeteren?

De Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks kan intens aangenaam zijn voor degene die warm worden van anale stimulatie. De set voegt net iets extra's toe aan de ervaring in bed, welke je in combinatie met een andere sextoy of fetish kunt verkennen. Ook een algehele verbetering van je seksleven kan plaatsvinden doordat deze set je toelaat om meer over je lichaam te leren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks gebruiken?

De Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks kan goed samen gebruikt worden met een groot assortiment aan andere toys. De pluggen kunnen gebruikt worden in combinatie met een , een lubrificant voor een vloeiende ervaring, een anal douche om de anale zone rein te houden, en nog veel meer. Je kunt ook experimenteren met kleuren en textures om de ervaring nog spannender te maken.

Hoe kan je de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks reinigen?

De Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks moet na gebruik zorgvuldig gereinigd worden. Het is aan te raden om na het gebruik een toy cleaner te gebruiken om de schoon te maken met een natte doek of een haardroger. Je moet er ook voor zorgen dat het product volledig droog is, voordat je het opbergt voor een volgende keer.

Waarom je de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks moet proberen en bij Ladykiller.nl moet kopen

Als je nieuwsgierig bent naar wat anale seks je te bieden heeft, of als je ervaren bent in anale spelen, dan is de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks de perfecte manier om hiermee te experimenteren. Deze set is zacht, comfortabel en body-safe, en bevat 3 varianten in stijlvolle kleuren. Een perfecte beginnersset of verrassing cadeau voor je partner. Probeer de Pink Heart – Butt Plug Set – 3 Stuks nu en koop het bij onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033796