De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein is de perfecte combinatie van seksuele opwinding en trekkracht. Het is een klein en mooi glazen speeltje gemaakt van robuuste pyrex glazen in kleur mint. Dit product is een must-have voor iedereen die avontuur wil zijn in zijn seksleven

De eigenschappen van de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein zijn:
– Gemaakt van solide pyrex glazen
– Kleur Mint
– Perfect vormgegeven voor optimaal genot
– Geen schade aan je lichaam
– Klein en discreet
– Krasbestendig

Wat is de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein is een anaal speeltje dat gemaakt is van stevig pyrex glazen in een kleur mint. Het is een klein formaat plug dat perfect is om experimenteren in de wereld van anaal genot. De plug heeft een ergonomisch vormgegeven steel met een groter bol aan de top die helpt bij het comfortabel inbrengen. De bol aan de bovenkant zorgt er ook voor dat je de plug niet helemaal naar binnen laat glijden zodat je hem makkelijk weer eruit kan krijgen.

Hoe gebruik je de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein?

Het is aan te raden om eerst wat te gebruiken als je met de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein gaat experimenteren. Maak je anus goed nat, het dan gemakkelijker om de plug in te brengen. Breng de plug voorzichtig in zonder teveel druk te zetten. Bij het steeds verder inbrengen kan je een lichte trekkracht voelen. Wanneer je de plug geheel hebt ingebracht kan je de laatste millimeters extra trekkracht ervaren om het anaal genot compleet te maken.

Voor wie is de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein is uitermate geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een klein formaat . De plug is gemakkelijk in te brengen door het lichte gewicht en is klein genoeg om comfortabel te dragen. Ook voor ervaren anaal avonturiers zal de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein de perfecte ervaring bieden.

Hoe verbeter je je seksleven met de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein is een anaal speeltje waar je ongeacht je ervaring volop van kunt genieten. Naar alleen maar anaal genot ervaren of je seksuele ervaring verhogen kan je de plug gebruiken voor een extra gevoelige stimulatie. Door de extra trekkracht zul je een intensere orgasme kunnen ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein gebruiken?

Er zijn verschillende speeltjes die je met de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein kan gebruiken. Zo kan je het speeltje gebruiken in combinatie met een vibrerende of een vibrator en nog veel meer!

Hoe schoon de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein?

Het reinigen van de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein is vrij eenvoudig. Spoel de plug af met warm water en een warm waterdampend toy cleaner. Maar je kan de plug ook wassen met een milde antibacteriële toy cleaner, afspoelen met water en aan de lucht laten drogen.

Aanraden aan de klant om de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een kleine, discrete en veelzijdige buttplug dan is de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein zeker iets voor jou! Deze unieke buttplug is een must-have voor iedereen die avontuur wil ervaren in zijn seksleven. Probeer de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein vandaag nog en ervaar het bijzondere gevoel van anaal genot! Koop de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Klein vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518037343