Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot: een prachtig, glanzend speeltje voor seksplezier
Met de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot breng je je seksleven naar een hoger niveau. Dit prachtig glanzende speeltje is ontworpen voor vrouwen, mannen en koppels die op zoek zijn naar de heerlijkheid van anaalplezier. Met name voor seksuele ervaringsdeskundigen en beginners is deze Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot de perfecte aanvulling op hun speeltuigen-arsenaal. Deze stijlvolle, Glazen Butt Plug – Groot voegt zeker toe aan elke sexy sessie.

Wat is de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot is een slanke, stijlvolle butt plug gemaakt van glas. Deze plug heeft een uniek, sprekend glazuur, dat het een elegante verschijning maakt. Met een geribbelde shaft, een breed bovengedeelte met ribbels en een kleine handgreep, is deze butt plug opwindend en comfortabel tegelijk.

Hoe wordt de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot gebruikt?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot is gemakkelijk in te voeren met de juiste hoeveelheid glijmiddel. Éénmaal ingebracht, is het voorzichtig roteren en neerhalen om de anal feels te verwennen. De gemaakte bewegingen maken gebruik van de ribbels en het bovengedeelte van de plug om heerlijke sensaties te creëren. De plug biedt een vol gevoel zonder dat het ongemakkelijk wordt.

Voor wie is de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot bedoeld?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot is een perfect speeltje voor seksuele ervaringsdeskundigen en beginners. Het is geschikt voor vrouwen, mannen en koppels. Ook als je al ervaring hebt met anal pleasure, waarvoor je al eerder pluggen hebt gebruikt, dan is deze butt plug zeker iets voor jou.

Hoe verbetert de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot je seksleven?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot maakt een ervaren seksueel plezierige ervaring mogelijk. De geribbelde shaft staat voor een intensere stimulatie. De bovenkant voegt afwisseling toe dankzij de ribbels. Deze plug is stevig genoeg om wat ruwer seksueel plezier mogelijk te maken, maar ook volledig veilig en comfortabel genoeg om op elk moment plezier te maken. De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot verhaalt je seksleven op een nieuw niveau om jezelf en je partner tot grotere dieptes van genot te brengen.

Met welke speeltjes en toys kun je de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot gebruiken?

Dankzij zijn glazen materiaal en grote verschijning, is de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot zelf een prachtig opvallend speeltje. Met de plug kun je allerlei andere speeltjes en toys gebruiken om je seksuele plezier naar een hoger niveau te tillen. Denk bijvoorbeeld aan een anale voor een extra intense penetratie. Of je kunt een gebruiken tijdens het inserteren van de plug voor een extra lekker gevoel. Zelfs of kraaltjes kunnen toegevoegd worden aan de plug voor een spannend uiterlijk en extra stimulatie.

Hoe moet je de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot reinigen?

De Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot is 100% hygiënisch en wordt geleverd met een speciale verpakking waarmee deze gemakkelijk en veilig in onze seksshop Ladykiller.nl kan worden verzonden. Het is ook zeer eenvoudig in één keer te reinigen: je kunt de plug schoonmaken met een milde, antibacteriële zeep die niet-irriterend is voor de huid. Ook kun je een vochtig doekje gebruiken met wat zeep en water. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen zoals azijn of bleekmiddel om de plug te reinigen, dit kan schade aanrichten aan het glas.

Probeer de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot en koop deze nu in onze seksshop Ladykiller.nl!

Bent je klaar om jezelf en je partner te verwennen met de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot? Dit elegante glazen speeltje is een must have voor elke seksspeeltjes expert. Het geeft je kans om nieuwe seksuele ervaringen te genieten zonder je zorgen te maken over hygiene. Koop de Pink Gem – Glazen Butt Plug – Groot nu in onze seksshop Ladykiller.nl en word verwend door heerlijke seksuele genoegens. Laat de Glazen Butt Plug – Groot jou en je partner verrassen en je krijgt de avontuurlijke seksuele reis die je verdient!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518037367