Om seksueel vervuld en avontuurlijk te worden is de Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz /60 ml een must-have voor alle stellen die avonden vol passie en verlangen willen beleven. Dit product bevat geen synthetische stoffen en is glutenvrij, waardoor het de perfecte massage-olie is voor wie veganistisch of vegetarisch is. Het heeft verder een heerlijke ananas-smuik die lekker smaakt in je seksleven.

Hier is een overzicht van kenmerken van de Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml:

– 100% natuurlijk ingrediënten
– Zonder parabenen
– Natuurlijk ananas-aroma
– Glutenvrij
– 2 fl oz / 60 ml
– Veganistisch

Wat is Pineapple Edible Massage Oil?

Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is een natuurlijke massage-olie die indruk maakt met heerlijke ananas-aroma. Door de natuurlijke ingrediënten is het perfect voor een sensuele, prikkelende massage als voorbereiding op een nacht met 1 of meerdere personen. De speciale sfeer die het creëert voorbereid op een intieme sessie is ongeëvenaard. Het mooie is dat je het kunt eten omdat er gluten en chemische stoffen in de olie zitten en het ideaal is voor veganisten en vegetariërs.

Hoe gebruik je Pineapple Edible Massage Oil

Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is eenvoudig in gebruik. Door de stevige maar soepele textuur, die ervoor zorgt dat de olie zijn vorm behoudt, blijft hij via micro-circulatie aan de huid oppakken. U kunt de massage-olie op verschillende plekken aanbrengen, bijvoorbeeld op de huid, zetels en beddengoed. Je kunt er zelfs met je vingers of een massageapparaat mee kneden en wrijven waardoor de circulatie van bloed verbetert en krampen verlicht.

Voor wie is Pineapple Edible Massage Oil?

Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is bedoeld voor alle stellen die avontuurlijke avonden willen beleven. Het is een perfecte olie voor stellen die veganistisch of vegetarisch zijn of een seksleven willen hebben zonder parabenen. Het maakt de sensuele massage veel meer amusant, intiem en spannend.

Hoe verbetert Pineapple Edible Massage Oil je seksleven?

De Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is bedoeld om je seksleven te verbeteren. Het geeft je seksleven een extra boost. De voedzame ingrediënten verhogen de bloedcirculatie, waardoor er meer mannelijke hormonen naar de geslachtsdelen getransporteerd worden, waardoor de erotische spanning toeneemt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Pineapple Edible Massage Oil gebruiken?

Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz/ 60 ml past het perfect bij andere seksspeeltjes of toys zoals , stokken, of -. Zelfs een verwarmd of koud speeltje kan je een veel plezieriger ervaring geven. De eerste stap is natmaken met Pineapple Edible Massage Oil voordat je je erotische speeltje introduceert.

Hoe reinig je Pineapple Edible Massage Oil?

Het is belangrijk om het product na elk gebruik te reinigen. Een milde zeep en warm water is meestal voldoende om de Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml grondig te reinigen. Neem geregeld de tijd om het product goed te reinigen zodat het nog steeds goed werkt voor de volgende seksuele massage sessie.

Uitnodiging tot kopen

Als je toe bent aan een nieuwe kijk op seksualiteit, aarzel dan niet om Pineapple Edible Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml te proberen. Je koopt het bij onze seksshop Ladykiller.nl voor een betaalbare prijs en haal het uit de verveling van het seksleven om us te storten in een avontuur van een leven lang. Je zult alleen maar plezier gaan beleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487024684