Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze

Uitdagend genot en ongekende sensaties met de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze

Wil je het intieme leven met je partner spannender maken of gaan voor verhoogde sensaties bij jou alleen? De – Racy Mini – Roze is het product dat je zoekt. Geproduceerd om optimaal genot te beleven, met futuristisch design en technologie waar je geen genoeg van krijgt. Wacht niet langer, breng jouw seksleven met de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator naar een hoger niveau!

Uitstekende eigenschappen van de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze

De Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze heeft de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van zacht, 100% -safe siliconenomhulsel
  • 10 verschillende vibratiestanden door een druk op de knop
  • Stil en trilvrij voor pure overdaad
  • Maximale stimulatie dankzij het bolletje
  • Grote lengte en perfecte vormgeving voor G-Spot stimulatie
  • Traploos regelbaar voor heerlijk genieten
  • Lichaamvriendelijk en waterproof om een rondom bevredigende ervaring te creëren

Wat is de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze?

De Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze is een revolutionaire vibrator die bedoeld is om gebruikers optimaal genot te bezorgen. Het futuristische design maakt de vibrator makkelijk te bedienen met slechts een druk op de knop. Deze vibrator biedt meer verfijning en kracht dan andere stille vibratoren, zodat je gegarandeerd bent van een diep plezierig sensueel genot. Ook beschikt de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze over innovatieve technologie die je vibratie-ervaringen uniek en memorabel maakt.

Hoe gebruik je de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze?

De Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze is eenvoudig te bedienen met slechts een druk op de knop. Om te genieten van de 10 verschillende vibratiepatronen laat je de knop even indrukken. Om de vibratie te verhogen of te verlagen houd je de knop langer of korter ingedrukt. Met de trapregeling van de vibratie is de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze de ideale partner voor een complete seksuele ervaring.

Voor wie is de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze geschikt?

De Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze is een ideale vibrator om optimaal genot te beleven, of je nu alleen bent of samen met je partner. De krachtige vibraties zijn een belevenis voor elk soort lichaam.Turbo stimuleren van je G-spot? De Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze biedt je een enorme selectie van 10 vibratieprogramma's, waarmee je jouw erotische avontuur naar het volgende niveau kan tillen.

Hoe de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze het leven van onze klanten kan verbeteren en hoe ze de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze kunnen combineren met andere speeltjes in onze winkel

De Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze heeft een unieke vibratie-ervaring ontworpen om het leven van onze klanten te verbeteren. De vibrator stimuleert direct de G-spot, en met slechts een druk op de knop kunnen gebruikers kiezen uit 10 verschillende vibratietrajecten. Met de trapregeling van de vibratie krijg je precies de juiste mate van stimulatie voor een episch climax. Ook kun je de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze combineren met andere speeltjes uit ons assortiment om jouw seksleven te verbeteren. De waterproof vibrator is een perfecte match voor andere vibratoren, dildos, , cockrings of pluggen.

Hoe de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze gereinigd moet worden

De Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze is gemaakt van 100% body-safe siliconen en is volledig waterdicht. Het is sterk aanbevolen om je speeltje schoon te houden en deze na elk gebruik te reinigen. De vibrator kan gereinigd worden met een zachte, droge doek of met een licht vochtige doek met een klein beetje antibacteriële zeep. Vergeet niet om deze te drogen voordat je deze opbergt om besmetting te voorkomen.

Probeer de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze uit en koop het in onze winkel Ladykiller.nl

Wees niet bang om het onbekende te verkennen! Ontdek de vele verrassingen van de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze in onze winkel Ladykiller.nl. De vibrator is stil en traploos regelbaar zodat je precies de juiste mate van stimulatie krijgt. Ga voor een diepe, ongekende sensaties en dagelijkse bevrediging met de Pillow Talk – Racy Mini G-Spot Vibrator – Roze.

Meer speeltjes om jouw seksleven spannender te maken

Bij Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment van speeltjes die jouw seksleven spannender kunnen maken. Stils en discreet genieten met krachtige vibratoren, ervaren van een zoete pijn met kinky speeltjes, slappe plagerij met chique kleding of klassiek-sexy lingerie creëren. Er zijn zelfs knuffelbare kussen in onze collectie die je de hele dag comfort bieden wanneer je zin hebt in liefdevolle aandacht thuis. Je kunt ook verzamelen uit ons volledige assortiment van vaginale en anale toys. Verken de items in onze winkel en geniet van jouw leven in de slaapkamer!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

677613269164