Als je het leuk vindt om nieuwe posities uit te proberen, dan is de Perfect Ride precies waar je op hebt gewacht! Met zijn enorme verstelbare lul kun je de richting en hoek ervan naar wens veranderen. Wijs omhoog, omlaag, naar links of naar rechts – het maakt niet uit!

Je zult ook dol zijn op het nieuwe EZ Bang Design. De heupen zijn hoger om ervoor te zorgen dat je comfortabel kunt zitten, terwijl de hoek van de piemel je sweet-spot keer op keer raakt. En als het jouw beurt is om te neuken, kijk dan eens naar de verhoogde anale holte die het nog gemakkelijker maakt. Het is de perfecte hoogte en hoek om je lul in te steken zonder krampen!

Gemaakt van ongelooflijk realistisch aanvoelend Fanta Flesh, deze 10 lb. mega masturbator is het meest levensechte stuk ooit gemaakt. Het zachte, soepele Fanta Flesh-materiaal verwarmt tot je lichaamstemperatuur en voelt net als het echte werk – alleen beter! En als je klaar bent, is opruimen een fluitje van een cent met antibacteriële reiniger en warm water.

No tags for this post.
Merk

Materiaal

Kleur

,

Maat

Inbrengbare lengte

Verschillende snelheden

Land van herkomst