Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm

Een ongekende sensuele ervaring met je Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm vibrator!

Heeft u altijd al op zoek geweest naar een die u kan helpen om de meest intense ervaringen te bereiken? Kies dan voor de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm vibrator die ontworpen is om een ongekend krachtige en sensuele ervaring te bieden.

Deze uiterst krachtige vibrator heeft een brede flexibele schacht die wordt ondersteund door een innovatieve stoottechnologie, waardoor de vibraties dieper en intenser worden. De verstelbare snelheid stelt u in staat om uw ervaring helemaal naar uw wens aan te passen, van een gedempte trilling tot een krachtige pulsering. Zijn siliconen materiaal maakt het omhulsel zacht en comfortabel, terwijl het gemakkelijk in gebruik is en makkelijk schoon te houden.

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm:

  • Brede flexibele schacht voor optimaal comfort
  • Uitgerust met innovatieve stoottechnologie
  • Verstelbare tril- en snelheidsinstellingen
  • Gemaakt van siliconen omhulsel voor maximaal comfort
  • Gemakkelijk in gebruik en schoon te houden
  • Lengte: 24 cm
  • Gewicht: 0,2 kg

Wat is de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm?

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm is een krachtige, stille en vooral flexibele vibrator die perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar een spannende ervaring. Het is een vibrator met twee snelheden en een krachtige motor die diep en intens trilt, waardoor uw lichaam intenser wordt gestimuleerd. De brede en flexibele schacht, bekleed met luxe siliconen, biedt een optimaal comfort.

Hoe gebruik je de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm?

Als u de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm wilt gebruiken, volgt u de volgende stappen. Om te beginnen gebruikt u een glijmiddel om uzelf te verwennen. Vervolgens neemt u de vibrator in uw hand en bent u klaar om te genieten. Als u de vibrator inschakelt, kunt u eenvoudig de snelheid en intensiteit variëren met behulp van de knoppen op de handgreep. Na gebruik schakelt u de vibrator uit en reinigt u deze met warm water en een milde antibacteriële zeep.

Voor wie is de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm geschikt?

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm is een geweldige keuze voor iedereen die een intiem speeltje wil proberen. Of u nu alleen of samen bent, deze vibrator zal u de meest intense genotschermen bieden.

Hoe kan de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm het leven van onze klanten verbeteren?

Met behulp van de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm vibrator kunnen klanten hun seksuele ervaringen en genot volledig naar hun hand zetten. De verstelbare vibraties verhogen het sensuele gevoel voor een meer intense ervaring. Bovendien is het gemaakt van siliconen, waardoor het makkelijk schoon te houden en comfortabel te dragen is.

Hoe kan de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm gecombineerd worden met andere speeltjes?

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm kan worden gecombineerd met andere speeltjes die te vinden zijn in onze shop Ladykiller.nl zoals kunstpenissen, anale plugs, , dildos, en meer. Kombineer bijvoorbeeld de vibrator met een anale plug voor een dubbel speelplezier. Of combineer de vibrator met een dildo voor een meer realistische ervaring.

Hoe moet je de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm schoonhouden?

Reinig de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm na elk gebruik met warm water en een milde, antibacteriële zeep. Als je vibrator zwaarder verontreinigd is, kun je ook een plastic verpakt toy cleaner gebruiken om de vibrator schoon te maken. Na het schoonmaken kun je de vibrator helemaal laten drogen voordat je het back-up laadt en opzet voor de volgende keer!

vergeet niet bij Ladykiller.nl Andere sextoys te kopen!

Als u op zoek bent naar een meer gevarieerd plezier, bekijkt u eens ons assortiment aan andere sextoys. Of u nu op zoek bent naar een klassieker als een dildo of naar iets anders om uw seksleven spannender te maken, u vindt het allemaal bij Ladykiller.nl. Van orale speeltjes tot , we hebben alles wat u nodig heeft voor een spannende ervaring.

Dus waarom wacht u nog? Ontdek de grenzeloze voordelen van de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 24 cm en verheug u op een ultiem genot! Bezoek onze winkel Ladykiller.NL en kies het perfecte speeltje om het leven in uw slaapkamer spannend en plezierig te maken.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888023088