Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm

Ga voor ultieme genot met de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm

Liefhebbers van seksspeeltjes opgelet! Ladykiller.nl is blij met de toegevoeging van de Perfect Pleasure – Multispeed – 9″ / 22 cm aan onze winkel. Met hun multispeed vibratietechnologie geeft deze medium-sized vibrator je een nieuwe manier van genot en ontdekking.

De mascotte van deze multispeed vibrator is de ultieme beleving waar je ook maar van kunt dromen! Met zijn stevigheid, soepelheid, lichte G-spot stimulatie en verschillende vibratietrillingen, zul je de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm absoluut kunnen waarderen. In één woord: geweldig!

Bekijk hieronder de kenmerken van de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm:

  • Klassieke vibratie technlogie
  • Perfecte afmeting van 22 cm
  • Gemaakt van kwaliteits siliconen en satijnachtig gladde afwerking
  • Ovenwarmte voor langere tijd
  • Vezeloptimalisatie
  • Stervormige basis voor gemakkelijk vastgrijpen
  • Zachte knop voor in- en uitschakelen

Wat is de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm?

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm is een medium-sized vibrator die je de ultieme beleving van genot geeft. Hiermee kan je de haarstructuren van je erogene zones kwellen tot je het gewenste niveau van opperste extase bereikt. De krachtigere vibratieoptimalisatie en de klassieke trillingsoptimalisatie maken van de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm een magische ervaring om nooit te vergeten.

Bovendien is de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm gemaakt van kwaliteit siliconen, wat ervoor zorgt dat hij de ovenwarmte goed vasthoudt en een satijnachtige gladde afwerking heeft. Daarnaast is deze medium-sized vibrator voorzien van een stervormige achterkant voor gemakkelijk vastgrijpen. Ook is er aan de onderkant een zachte knop om de vibrator in- en uit te schakelen.

Hoe gebruik je de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm?

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm is comfortabel in gebruik en eenvoudig te bedienen. Als je de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm interesseert, kan je gemakkelijk de knop aan de onderkant van de vibrator indrukken om deze aan te zetten. Vervolgens heb je de mogelijkheid om alle standen classy vibratie te gebruiken. Als je de gewenste stand hebt gevonden, druk je de knop weer in om deze uit te zetten.

Het is aan te raden om altijd wat glijmiddel te gebruiken met de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm om een gladdere penetratie mogelijk te maken. Ook is het aan te raden om voorzichtig te zijn en nog meer op te letten. Zo wordt de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm gemakkelijk en veilig gebruikt.

Voor wie is de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm geschikt?

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm is perfect voor iedereen die op zoek is naar een medium-sized vibrator met alle functies die nodig zijn voor een onvergetelijk genot. Met zijn verschillende trillingen en standen is dit speeltje een must-have om je seksleven op te waarderen.

Daarnaast wordt de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm ook geleverd met een zachte knop om de vibrator makkelijk in- en uit te schakelen. De kwaliteit siliconen en proteïne voorkomt eventuele irritatie gedurende het gebruik van de vibrator.

Hoe kan de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm je leven in de slaapkamer verbeteren?

De Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm biedt je de mogelijkheid om je seksleven naar een hoger niveau te brengen door het gebruik van de krachtigere en klassieke technologieën die aanwezig zijn in de multispeed vibrator.

Met de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm kun je ook speciale trillingen ervaren die je nooit eerder geprobeerd hebt, wat je seksleven voor altijd zal veranderen.

Daarnaast kun je de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm ook enkel gebruiken of combineren met andere speeltjes die we in onze winkel aanbieden. Bekijk hiervoor ons aanbod aan seksspeeltjes in onze winkel Ladykiller.nl om je leven in de slaapkamer spannender te maken.

Hoe reinig je de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm?

Om uw Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm goed schoon te houden, raden we je aan om een licht antibacterieel middel en warm water te gebruiken. Zorg ervoor dat je alle kleine hoekjes en gaatjes goed reinigt en geen water binnenkomt.

Eens de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm goed droog is, kan je het weer opbergen met een luchtdichte zak om het stof en vuil te vermijden.

Probeer de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm vandaag nog in onze Shop Ladykiller.nl

Ben je klaar om het ultieme niveau van seksueel genot te ervaren? Probeer dan vandaag nog de Perfect Pleasure – Multispeed Vibrator – 9″ / 22 cm in onze shop Ladykiller.nl. Met hun multispeed vibratie, klassieke trilling, medium-sized vibrator en zachte knop.

Bovendien hebben we in onze winkel ook nog andere seksspeeltjes en die je fantasie kunnen prikkelen. Ben je benieuwd welke seksspeeltjes deze? Kom dan snel kijken in onze shop Ladykiller.nl om je seksleven spannender te maken!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

4890888002502, 4890888025082, 4890888250118, 4890888250590