PeniX Active Cream is een specifieke formule van bodycream ontwikkeld om je seksleven te verbeteren. De speciale mix van ingrediënten helpt bij het verhogen van de gevoeligheid bij seksuele stimulatie, waardoor het makkelijker en plezieriger wordt om opgewonden te raken, een betere erectie te krijgen en langer uithoudingsvermogen te hebben. De PeniX Active Cream zorgt voor een intense sensatie op de contactpunten, intenser orgasme en een langere bevredigende seksuele ervaring.

Eigenschappen PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml:
– Ontworpen om ervoor te zorgen dat je een intense en langer durend orgasme krijgt
– Verhoogt de gevoeligheid voor seksuele stimulatie
– Bevat een blend van natuurlijke ingrediënten
– Verbetert je erectiekwaliteit
– Langdurige seksuele bevrediging
– Kan gecombineerd worden met sextoys

Wat is PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml?

PeniX active cream is een specifieke formule van bodycream op basis van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een intense sensatie bij seksuele stimulatie. Het is speciaal ontwikkeld om je seksleven te verbeteren, erectiekwaliteit te verbeteren en lorsdurende seksuele bevrediging te krijgen. De PeniX Active Cream zorgt dat je meer gevoelig wordt voor seksuele stimulatie, waardoor je eerder in staat bent om op te gewonden en meer bevredigende seksuele ervaringen kunt krijgen.

Hoe kan je PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml gebruiken?

Je kunt PeniX Active Cream direct aanbrengen op de contactpunten voordat je je lichaam voor seksuele stimulatie klaarmaakt. De textuur is licht van aard, wat betekent dat het gemakkelijk wordt opgenomen door de huid zonder te smeren of kleverig aan te voelen. Met je partner kun je de cream combineren met andere seksuele speeltjes voor extra sensatie en sensueel plezier voor beide partijen.

Voor wie is PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml bedoeld?

PeniX Active Cream is bedoeld voor iedereen die zin heeft in een betere seksuele ervaring en die zijn erectiekwaliteit wil verbeteren. Het heeft speciaal de mix van ingrediënten die helpen om ervoor te zorgen dat je je seksleven verbetert intocht meer intense en langer durende orgasmes krijgt. Het is ook ideaal voor mannen die een langere duurzaamheid van hun erectie wil verbeteren en meer bevrediging uit hun seksleven willen halen.

Hoe kan PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml je seksleven verbeteren?

PeniX Active Cream helpt je om je seksleven te verbeteren door je gevoeligheid te verhogen voor seksuele stimulatie, waardoor het gemakkelijker en leuker wordt om opgewonden te raken. Het helpt ook je erectiekwaliteit te verbeteren voor sterkere en langere erecties. Door de extra stimulatie die je ervaart, krijg je meer sensueel plezier, intense orgasmes en langere bevredigende seksuele ervaringen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml gebruiken?

Je kunt PeniX Active Cream combineren met andere sextoys, zoals , 's, licker sleeves en andere sensuele speeltjes. Voor een nog intensere ervaring kun je, afhankelijk van je voorkeur, de cream combineren met warme of koude speeltjes of überhaupt met jouw partner.

Hoe reinig je PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml?

Om de PeniX Active Cream goed en hygiënisch te houden, is het belangrijk om de cream te reinigen na elk gebruik. Dit kan je het beste doen door het oppervlak van je sextoy met warm water en een milde zeep te wassen, waardoor je al je speeltjes en sextoys schoonhuist.

Waarom zou je PeniX – Active Cream – 3 fl oz / 75 ml proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

PeniX – Active Cream is ontwikkeld om je seksleven te verbeteren door extra sensatie en een langere bevredigende seksuele ervaring te krijgen. Het is de perfecte bodycream om je contactpunten mee te verwennen en seksueel meer genot te ervaren. Bovendien kun je bij onze sexshop Ladykiller.nl alle seksspeeltjes en adult toys vinden die je samen met de PeniX – Active Cream kunt gebruiken om je seksleven nog meer te verrijken. Maak daarom vandaag nog gebruik van de combinatie van de PeniX – Active Cream met de andere speeltjes van Ladykiller.nl en ervaar het ultieme seksuele genot!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403148019