De Penis Pomp zonder Sleeve is een krachtig -apparaat dat sinds kort op de markt is en je seksleven naar een hoger niveau kan tillen. Dit krachtige sex-apparaat is ongelooflijk effectief en kan worden gebruikt door mannen, vrouwen, homoseksuelen en heteroseksuelen.

Eigenschappen van Penis Pomp zonder Sleeve:
– Krachtige suction voor meer potentie en een vol gevoel
– Rechthoekige vorm voor een strakkere sas en volledige stimulatie
– Inclusief een drukmeter waarmee je de druk in het apparaat kan bijstellen
– Verwijderbare sleeve, zodat je de pomp kunt gebruiken voor solo of partner-play
– Vergevingsgezinde stof, gemaakt van hypoallergene materialen

Wat is Penis Pomp zonder Sleeve?

Penis Pomp zonder Sleeve is een krachtige sex-apparaat dat gebruik maakt van suction en druk om je penis te vergroten en het zwaartepunt te verleggen zodat je meer gevoel krijgt bij seksuele activiteiten. Het apparaat is voorzien van een rechthoekige vorm zodat de sas aansloot en er een stimulatie plaatsvindt. Inclusief een drukmeter waarmee u de druk in het apparaat kunt aanpassen om ervoor te zorgen dat het altijd comfortabel is.

Hoe gebruik je Penis Pomp zonder Sleeve?

Penis Pomp zonder Sleeve is gemakkelijk te gebruiken: voeg het apparaat toe aan je geslachtsdeel en voel de suction en druk aan het werk. Je kunt de drukmeter gebruiken om de druk te verhogen of verlagen en je kunt ervoor kiezen om de sleeve uit te halen voor solo of partner-play. Vergeet ook niet om glijmiddel te gebruiken om het gemakkelijker te maken en een comfortabel seksleven te garanderen.

Voor wie is Penis Pomp zonder Sleeve bedoeld?

Penis Pomp zonder Sleeve is bedoeld voor mannen, vrouwen, homoseksuelen en heteroseksuelen die op zoek zijn naar een powerfu partner- of solo-plezier. Het is ook perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betere bloedstroom in de penis, wat resulteert in meer gevoel bij seksuele activiteiten.

Hoe kan Penis Pomp zonder Sleeve je Seksleven verbeteren?

Het gebruik van de Penis Pomp zonder Sleeve kan resulteren in een en meer gevoel bij seksuele activiteiten. Je zult meer plezier krijgen van meer indrukken en sensaties bij seksueel contact. Bovendien zorgt de voortdurende druk voor verbetering van het uithoudingsvermogen, waardoor je langer zult genieten van seksuele contacten.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Penis Pomp zonder Sleeve gebruiken?

Penis Pomp zonder Sleeve kan met veel verschillende toys en speeltjes gecombineerd worden. Probeer bijvoorbeeld de Penis Pomp te combineren met een cockring voor een spectaculair orgasme. Ook kun je vibrerende speeltjes gebruiken om de stimulatie te verhogen.

Hoe reinig je Penis Pomp zonder Sleeve?

Penis Pomp zonder Sleeve is gemakkelijk schoon te maken met warm water en een mild reinigingsmiddel. Vergeet niet om de sleeve regelmatig te wassen om bacteriën te voorkomen. Na gebruik is het belangrijk om het apparaat te laten drogen voordat het wordt opgeslagen.

Probeer Penis Pomp zonder Sleeve vandaag nog

Als je op zoek bent naar een stevig seksspeeltje dat je zal helpen je seksleven naar het volgende niveau te brengen, dan is Penis Pomp zonder Sleeve de perfecte keuze. Het is veelzijdig en aansluitend, en biedt een complete stimulatie waardoor je je seksleven naar een hoger niveau tillen. Koop de Penis Pomp vandaag nog op Ladykiller.nl en verwen jezelf met de perfecte seksspeeltje voor alle situaties.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421000561